Merhabalar, opu işlemi sonrasında gerçekleşen transferim başarısız oldu. Opu sonrası toplamda 3 adet geçirdim ama üçü de çok şiddetli ağrılarla oldu, 32 yaşındayım ve bu yaşıma kadar bu kadar sancılı adet geçirmedim hatta başka arkadaşlarıma göre çok daha rahat geçmiştir adet dönemlerim. Opu sonrası özellikle adetin ilk 2 günü çok sancılarım olmakta, sanki oraya birisi asılıyor koparmaya çalışıyor olduğum yerde çöküp kalıyorum elim ayağım boşalıyor resmen, acayip bir şişkinlik, afedersiniz wc ye gitmek bile işkence oldu adetin ilk 2 günü çünkü aniden soğuk bir ter boşalması karın krampları gerçekleşiyor o anda da. Doktoruma söylediğimde normal sıvı boşalması yaşıyorsun dedi ama bu zamana kadar alışkın olmadığım bir ağrı cidden öyle böyle değil şiddetli baya, ki öyle canı tez biri asla değilim ağrı eşiğim yüksektir. Acaba bu süreci yaşayan var mı benim gibi? Sonuçta bir operasyon geçiriyoruz ve tabi ki biraz etkisi olacaktır diye düşünüyorum kendi kendime de ama yine de aynı süreci yaşayanlar da var mı meraktayım?