Opu sonrası 2. Adet

kzlaryrdm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
115
26
28
24
Kızlar merhabalar opu işlememi 20 aralıkta oldum 1 ocakta ilk reglim geldi ama 2. Reglimi olmadım çok fazla akıntım var kimi zaman süt gibi kimi zaman şeffaf uzayan opu olupta başına böyle gelen varmı doktorumu aramalı mıyım yoksa beklemeli miyim bu ayki adetten sonra transfer olucak inşallah

Arayın . Benımde ikinci gelmedi adet söktürücü vermişti . Opudan sonra gebelik olma ihtimali oluyor beta baktırın önce aklınızda olsun .

Bende de aynısı oluyor .5 gün gecikti reglım. Bahsettiğiniz şeffaf beyaz akıntı bende de var. Benim çok çok nadirdir gecikmesi.opu sonrası normaldir diyorum ama belirtim de yok sanki hiç olacakmışım gibi geliyor. transfer olcam gelmiyor. Sizde durum nedir. Sordunuz mu doktora

Ikinci adetim benim de bir hafta kadar gecikmisti kendi normalime gore. Doktora gittim panikleyip kist vs mi olustu diye. Sorun yoktu sukur fakat tedbiren beta bakildi kandan. Adet sokturucu verdi bes gunluk. Fakat bir doz kullandim adet oldum :) stresten olamamisim yani gerilmemeye calisin stres oldukca iyice olamiyoruz

Evet sordum 10 güne kadar bekleyip on günde gelmezse beta baktırıp sonrasında kontrole gelmemi söyledi ama halan gelen giden yok yarın sabah bi test yapcam evde öylesine bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…