Bende de aynısı oluyor .5 gün gecikti reglım. Bahsettiğiniz şeffaf beyaz akıntı bende de var. Benim çok çok nadirdir gecikmesi.opu sonrası normaldir diyorum ama belirtim de yok sanki hiç olacakmışım gibi geliyor.Kızlar merhabalar opu işlememi 20 aralıkta oldum 1 ocakta ilk reglim geldi ama 2. Reglimi olmadım çok fazla akıntım var kimi zaman süt gibi kimi zaman şeffaf uzayan opu olupta başına böyle gelen varmı doktorumu aramalı mıyım yoksa beklemeli miyim bu ayki adetten sonra transfer olucak inşallah
Kac gün gelmeyince vermisti?Arayın . Benımde ikinci gelmedi adet söktürücü vermişti . Opudan sonra gebelik olma ihtimali oluyor beta baktırın önce aklınızda olsun .
Evet sordum 10 güne kadar bekleyip on günde gelmezse beta baktırıp sonrasında kontrole gelmemi söyledi ama halan gelen giden yok yarın sabah bi test yapcam evde öylesine bakalımBende de aynısı oluyor .5 gün gecikti reglım. Bahsettiğiniz şeffaf beyaz akıntı bende de var. Benim çok çok nadirdir gecikmesi.opu sonrası normaldir diyorum ama belirtim de yok sanki hiç olacakmışım gibi geliyor.transfer olcam gelmiyor. Sizde durum nedir. Sordunuz mu doktora
5 gun gectı günüm ben hemen aradım transfer gecıkmesın dieKac gün gelmeyince vermisti?
Allahim bir de supriz olurmuş.Evet sordum 10 güne kadar bekleyip on günde gelmezse beta baktırıp sonrasında kontrole gelmemi söyledi ama halan gelen giden yok yarın sabah bi test yapcam evde öylesine bakalım
Ben de 2 gün bekleyip arayım bari 7 gün olsun5 gun gectı günüm ben hemen aradım transfer gecıkmesın die
Selam canım aynıları bana da oldu benim reglim gecikti ve tarlusal kullandım gebelik testi yapıp. Tarlusal bitti ondan da 3-4 gün sonra oldum yani 14-15 gün geçmişti reglim beklenen tarihtenKızlar merhabalar opu işlememi 20 aralıkta oldum 1 ocakta ilk reglim geldi ama 2. Reglimi olmadım çok fazla akıntım var kimi zaman süt gibi kimi zaman şeffaf uzayan opu olupta başına böyle gelen varmı doktorumu aramalı mıyım yoksa beklemeli miyim bu ayki adetten sonra transfer olucak inşallah
Bende perşembe kan vericem cumaya çıkmış olur cuma yada cumartesi arıcam vakit geçsin istemiyorumSelam canım aynıları bana da oldu benim reglim gecikti ve tarlusal kullandım gebelik testi yapıp. Tarlusal bitti ondan da 3-4 gün sonra oldum yani 14-15 gün geçmişti reglim beklenen tarihten
Bugun evde test yaptım canım ama bişey çıkmadıAllahim bir de supriz olurmuş.Hakkınızda hayırlısı
Hayırlısı olur inşallah balım. Doktorunla yine de görüş istersen.Bugun evde test yaptım canım ama bişey çıkmadı
Görüştüm canım ama o on gün bekle kan ver dıo evdekı testleri asla dikkate almıyoHayırlısı olur inşallah balım. Doktorunla yine de görüş istersen.
Hakkında hayırlısı guzelim inşallah içini ferahlatan haberler alırsınGörüştüm canım ama o on gün bekle kan ver dıo evdekı testleri asla dikkate almıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?