Opu sonrası 2.adet gecikmesi

PapatyaHatun34

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2023
160
42
28
Selamlar.
29 Temmuz da opu oldum ilk adetim 4 gün sonra geldi 3 gün dolu dolu sürdü bitti. Opu öncesi tedaviye başladığım regl ile arasında 21 gün süre oldu. Adetlerim düzenlidir çeşitli iğneler kullanınca bir de tarlusal kullanınca erken geldi eski günümden. Dün 2. adeti görmem lazımdı hiç adet belirtisi yok. Bu arada ki hesaplamayı 21 gün olarak mı yapmam lazım yoksa tedavi öncesi normal düzen aralığında mı? Araştırdım 2.regl 45 gün sonra gelen varmış adet süresi + ilaç kullanma transfer derken 70 gün süreci beklemem lazım tedaviye başlarken hiç böyle dememişti doktor. Gebelik testi yapıp emin olup elimde kalan tarlusal içip mi regl olayım yoksa 45 gün bekleyeyim mi? Süreç çok uzuyor artık beklerken yoruluyorum.

Bir de buna ek olarak arada yumurta akı ama beyaz akıntı geliyo ilk defa gördüm. Mantar vs bişey yok

Son düzenleme:
Merhaba, opudan sonraki ilk adet erken oluyor o yüzden ikinci adet yüksek ihtimalle gecikiyor. 10-15 günden fazla gecikme olursa doktor müdahale ediyor, bence böyle kritik bir süreçte doktora sormadan ilaç kullanmayın kesinlikle. Beklemek çok zor benim de aynı sizin gibi olmuştu ama transfere hazırlanırken yeterince ilaç kullanacaksınız zaten öncesinde rahminizi yormayın bence doktorunuz ilaç vermezse

Merhaba, opudan sonraki ilk adet erken oluyor o yüzden ikinci adet yüksek ihtimalle gecikiyor. 10-15 günden fazla gecikme olursa doktor müdahale ediyor, bence böyle kritik bir süreçte doktora sormadan ilaç kullanmayın kesinlikle. Beklemek çok zor benim de aynı sizin gibi olmuştu ama transfere hazırlanırken yeterince ilaç kullanacaksınız zaten öncesinde rahminizi yormayın bence doktorunuz ilaç vermezse
Herhangi bir gebelik varsa nasıl anlayacağım. Süreç uzadıkça uzuyor. En azından bir kaç gün daha gelmezse doktoruma söylesem müdahale edebilir mi

Herhangi bir gebelik varsa nasıl anlayacağım. Süreç uzadıkça uzuyor. En azından bir kaç gün daha gelmezse doktoruma söylesem müdahale edebilir mi
Gebelik testi yapabilirsiniz veya daha fazla gecikirse kan da verebilirsiniz daha net olması için. Benim de sizin gibi gecikmişti doktoruma yazdım 10-15 günü geçerse muayene edip söktürücü ilaç verecekti muhtemelen ama gerek kalmadı. Adetleriniz düzenliymiş çok fazla gecikme olmaz. Bir de opudan sonraki adetiniz erken geldi aslında normal zamanında değildi öyle düşünün.

X