OPU oldum 10 yumurtam çıktı dediler ama çok agrım var ?????

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
10
96
40
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
dün opu işlemi yapıldı ve akşama çok şiddetli kasılmalarım oldu
bugun mecbur işe geldim ama adım attıkça sanki içim sallanıyor.
bu normal mi?
birde 15 tane yumurta demişlerdi 10 tane yumurtanız var suanda dediler. bugun döllenme için aruyacaklar. nasıl konuşmam lazım ne sormam lazım? eşime tese olabilirsiniz demişlerdi ama gerek kalmadı çok şükür. ama çok korkuyorum ya döllenmediler derlerse.

Deniz hayırlısı olsun canım
şimdiden bunları düşünme
bende daha yeniyim bilgim yok ama hayırlısı olsun demek istedim
dilerim yavruna yada yavrularına kavuşursun

denizcim agrılarını doktoruna sölemen lazım.korkma bak bizimde sizin gibiydi teseye gerek kalmadı bizde hep korktuk ama masallah döllendiler ve şimdi c.tesi test günüm inşallah yavrularıma kavuşurum.bekleyen herkes tabbii.

cnm hayırlı olsun hayırlısı ile inş. transferinde olur ağrı olması normal cnm ama istersen doktorunu ara sor danış sevgilerimle..

inş. hayırlısı ile son tedavin olur ve bebeğine yada baebeklerine kavuşursun cnm...

canım senin için dua edecegim
inşallah bebişlerim bana verilirken sende bebişlerinin seninle olduğunun haberini alırsın
inşallah.

canım benim yumurtalar toplandı
transfer döllenme sayısı için arıyacaklarmış daha herşey yolunda giderse perşembe veya c.tesi transfer olucak
benim bu ilk tedavim ve çok bilgisizim çok endişeliyim
saolun arkadaşlarım

anladım cnm korkma herşey güzel gidicek ve hayırlı güzel sonuç alıcaksın ben inanıyorum cnm...sevgiler...

Merkez beni aramadan ben aramıyım dimi
bana ters tepki vermelerinden korkuyorum
ammada meraklı heyecanlı diye düşünmesinler
çok sık boğaz da etmek istemiyorum
sizce ne zaman ararlar
dun 8,30 da benimde eşiminde işi bitmişti 10 gibi eşimin sperm sonucuda belli olmuştu

akşam üzeri ararlar bence engeç yarın öğlen cnm heyecan var şimdi sende kıyamam yha çok tstlı heyecanlar bunlar...

canım sakin ol, bence en az 4-5 tanesi döllenir yumurtalarının. sancına gelince artarsa tekrar gidip ultrasona girmen gerekebilir. çünkü bazen opu dan sonra karın içine kanama olma ihtimali olduğunu duymuştum. sen yine de takip et sancını bakalım. umarım herşey çok güzel olur.

Denizcim geçmiş olsun, bence 10 çok iyi bir rakam, onların en az yarısı döllenir hiç canını sıkma, beni 1 gün sonra saat 4 gibi aramışlardı, sen arama çünkü döllenme durumu netleşince onlar arıyor canım.

bendende 21 tane toplandı. 12 sini dölledik deiler.diğerleri küçükmüş çünkü. dün aradılar. 8 embriyo kaldı dediler. her gün azalacak. ilkindede 24 ten 5 e düşmüştü. korkma sağlamlar sana kalacak. tutunurlar inşallah.

Deniz, umarım iyi haberler alırsın.. sağlıkla bebişlerine en doğru zamanda kavuşursun inşallah... ilk denememde benim de 5 yumurta toplanmasına rağmen çok ağrım olmuştu, ağrı kesici vermişlerdi bana merkezden, sana vermediler mi? bugün umarım iyi haberler alırsın....

Denizcim benimde çok ağrım olmuştu gerçi benim ağrı eşiğim çok düşüktür ama ayakta ılık bi duş al ve ayaklarını üşütmemeye çalış ve bol bol su iç iki litreye yakın selamlar

Hayırlı olsun canım
endişelenme inşallah Allahında izniyle herşey yolunda gider
ve bi an önce transferin olup kavuşursun bebişlerine
çoğulmu olucak ne içimden tek geçmedi birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…