neneney Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2024 10 2 25 23 Ekim 2024 Konu Sahibi neneney #1 Opu işlemi sonrası ilk adetimi 11.gün oldum normal adet günüm kadar sürdü bitti o adetten 10gün sonra pembemsi bi leke geldi hamile olma ihtimalim var mı böyle bişey yaşayan varsa yardımcı olabilirmi lütfennn????
Opu işlemi sonrası ilk adetimi 11.gün oldum normal adet günüm kadar sürdü bitti o adetten 10gün sonra pembemsi bi leke geldi hamile olma ihtimalim var mı böyle bişey yaşayan varsa yardımcı olabilirmi lütfennn????
G Gulumsekaderine1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2022 278 54 27 23 Ekim 2024 Konu Sahibi neneney #2 Sanmıyorum ara lekelenme olmuştur daha yumurtlama gününüz bile gelmemiş nasıl hamile kalacaksınız
neneney Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2024 10 2 25 23 Ekim 2024 Konu Sahibi neneney #3 Gulumsekaderine1 .!.: Sanmıyorum ara lekelenme olmuştur daha yumurtlama gününüz bile gelmemiş nasıl hamile kalacaksınız Genişletmek için tıkla... Dimi bende öyle düşünmüştüm ama bi umut belki dedim
Gulumsekaderine1 .!.: Sanmıyorum ara lekelenme olmuştur daha yumurtlama gününüz bile gelmemiş nasıl hamile kalacaksınız Genişletmek için tıkla... Dimi bende öyle düşünmüştüm ama bi umut belki dedim
G Gulumsekaderine1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2022 278 54 27 23 Ekim 2024 Konu Sahibi neneney #4 neneney .!.: Dimi bende öyle düşünmüştüm ama bi umut belki dedim Genişletmek için tıkla... Bu adetinizde bi süre gecikecek bilginiz olsun
neneney .!.: Dimi bende öyle düşünmüştüm ama bi umut belki dedim Genişletmek için tıkla... Bu adetinizde bi süre gecikecek bilginiz olsun
neneney Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2024 10 2 25 23 Ekim 2024 Konu Sahibi neneney #5 Gulumsekaderine1 .!.: Bu adetinizde bi süre gecikecek bilginiz olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Gulumsekaderine1 .!.: Bu adetinizde bi süre gecikecek bilginiz olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
neneney Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2024 10 2 25 Cumartesi 23:37 Konu Sahibi neneney #6 Gulumsekaderine1 .!.: Sanmıyorum ara lekelenme olmuştur daha yumurtlama gününüz bile gelmemiş nasıl hamile kalacaksınız Genişletmek için tıkla... Ara lekenleme değilmiş adet olmuşum doktora gittim transfer sürecine başladık Gulumsekaderine1 .!.: Bu adetinizde bi süre gecikecek bilginiz olsun Genişletmek için tıkla... adet oldum adetim erken geldi transfer sürecine başladım
Gulumsekaderine1 .!.: Sanmıyorum ara lekelenme olmuştur daha yumurtlama gününüz bile gelmemiş nasıl hamile kalacaksınız Genişletmek için tıkla... Ara lekenleme değilmiş adet olmuşum doktora gittim transfer sürecine başladık Gulumsekaderine1 .!.: Bu adetinizde bi süre gecikecek bilginiz olsun Genişletmek için tıkla... adet oldum adetim erken geldi transfer sürecine başladım