• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Opstravent kullanıp kaç ayda hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Flowers001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
1.544
750
73
28
Esim varikosel ameliyati oldu ve opstravent kullanmaya basladik 180 kapsulluk olani aldik merak ettigim konu ise yaradimi kullananlar yoruma gelebilirmi ❤️

Merhaba biz ameliyattan hemen sonra başlamıştık opstrevente ama içerik araştırması yaptık biraz vitamin oranı daha az.. (örnek veriyorum opstraventin 2 kapsülü promotil ya da proced plusun tek şasesine denk geliyor. ). Ameliyattan sonra 1 ay opstravent 1 ay promotil kullandık sonuç aldık. Ek takviyeler de almıştık tabi yanında ceviz , propolis tarzı besinler.

Merhaba biz ameliyattan hemen sonra başlamıştık opstrevente ama içerik araştırması yaptık biraz vitamin oranı daha az.. (örnek veriyorum opstraventin 2 kapsülü promotil ya da proced plusun tek şasesine denk geliyor. ). Ameliyattan sonra 1 ay opstravent 1 ay promotil kullandık sonuç aldık. Ek takviyeler de almıştık tabi yanında ceviz , propolis tarzı besinler.
Ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldiniz acaba tesekkur ederim bilgileriniz icin

İns canim🤲🤲🙏🙏😻 ameliyattan oncemorfolojimiz kacti acaba daha sonra kaca yukseldi en fazla 🥰
%2 sen %5e yükseldi sayımız falan da öyle çok yüksek değildi.. sizin değerlerinizi bir paylaşımda gördüm bizimkinden baya yüksek diyebilirim. Umutsuz olmayın sakın. Ovulasyon takibi yapın olacaktır inşallah.

%2 sen %5e yükseldi sayımız falan da öyle çok yüksek değildi.. sizin değerlerinizi bir paylaşımda gördüm bizimkinden baya yüksek diyebilirim. Umutsuz olmayın sakın. Ovulasyon takibi yapın olacaktır inşallah.
İnsallah canim sizin adiniza cok sevindim gercekten ❤️ bendede pcos oldugu icin bizi biraz ugrastiriyor ins sonumuz hayir olur 🙏❤️

Back
X