• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opr.Dr.TAMER KÖSE'ye Burun Estetiği Olanlar Yorum ve Foto. Lütfen :)

Bayazkelebek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
22
5
8
34
İstanbul
Merhaba;

İncirli Ethica hastanesinde görev yapan Opr. Dr. Tamer KÖSE ye burun estetiği olmak istiyorum daha önce Tamer Bey e ameliyat olan varsa yorum yapabilir mi fotoğrafta paylaşılırsa sevinirim :) :) :)

Merhaba;

İncirli Ethica hastanesinde görev yapan Opr. Dr. Tamer KÖSE ye burun estetiği olmak istiyorum daha önce Tamer Bey e ameliyat olan varsa yorum yapabilir mi fotoğrafta paylaşılırsa sevinirim :) :) :)

EVET ARKDASLAR BENDE NISAN AYINDA BURUN ESTETİĞİ OLACAGIM VE MALESEFF DOKTOR SECEMEDIM HENUZZ :26: Lütfen fikirlerinizi paylaşınnn

Tatlım öncelikle doktor seçiminden önce bu operasyona ne kadar bütçe ayirdigini önemli.. Yani sana ilk 5teki doktor isimlerini veririm fakat hepsinin ücreti ayrı ve ameliyat teknikleride.. Bi doktora muayene oldunmu bi teknikte karar kildinmi bu çok önemli açık mi kapalı mi ameliyat olmak istiyosun ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamer beyin operasyonlarının methini çok duydum ama hiç görmedim ve burun estetiği olmak isteyen biri olarak merak ediyorum bütçe konusunda da çok zorlamadığını biliyorum 3000-3500 TL civarı denk geldiklerim .Zaten burun estetiği öle bir şey ki parayla pek alakalı değil doktorun tecrübesi hastanın nasıl bir burun istediğinden çok yüz hatlarına nasıl bir burun ölçüsünün yakışacağını bilmesinden ibaret . Tamer Bey'e ameliyat olmuş arkadaşlardan fotoğraf rica ediyorum .

Kızlar ben tamer hocaya amelyt olacagımm bırtane hastasını gormustum randevu sırasını beklerken guzeldı burnu ıkı tanede bandajlı vardı onları anlayamadım kapalı oldugu ıcınnn.. ama baya yogun revızyon yapıyor.. gel gelelımmm benım derdımee bennn dun gece kendımı amlyta gırerken gordumm narkoz verılırken falannn veee sabh uyandıgımdan berı ıcımı bır korku sardııı benımmm.... dun geceye kadar hıcc yoktu oyle bır korkumm ama dun geceden snraaa sureklı bı streeess halındeyımmm ve korkuyurm nasıl atacagımm bu korkuyuuu amlyt olan arkdassslar ltfennn yardımmmm fenalardayımmm:18::18::18::18::18::18::18:

:39::39::40::44::40::37::nazar::emir_bebek::39::37::17::17:
Kızlar ben tamer hocaya amelyt olacagımm bırtane hastasını gormustum randevu sırasını beklerken guzeldı burnu ıkı tanede bandajlı vardı onları anlayamadım kapalı oldugu ıcınnn.. ama baya yogun revızyon yapıyor.. gel gelelımmm benım derdımee bennn dun gece kendımı amlyta gırerken gordumm narkoz verılırken falannn veee sabh uyandıgımdan berı ıcımı bır korku sardııı benımmm.... dun geceye kadar hıcc yoktu oyle bır korkumm ama dun geceden snraaa sureklı bı streeess halındeyımmm ve korkuyurm nasıl atacagımm bu korkuyuuu amlyt olan arkdassslar ltfennn yardımmmm fenalardayımmm:18::18::18::18::18::18::18:

korkma canım onlar kilona we yaşına göre weriyolar ben narkoz falan bilmezdm bu yaşıma kdar çok şükür kadın beni konuştururken damar yolumdan wermiş meğersem narkozu anlamadım bile

inşallahh bende oylee hemen bayılıp sağsalim ayılırım Allah'ın izniyleee

inşallahh bende oylee hemen bayılıp sağsalim ayılırım Allah'ın izniyleee

inşallah inşallah korkma gerçekten ben 22 yaşındayım bunca sene olmadığıma yanıyorum sadece o burnu bandajlar açıldıktan sonra görünce o bi haftalık ezyete değdi diyosun fazlasıyla

inşallah inşallah korkma gerçekten ben 22 yaşındayım bunca sene olmadığıma yanıyorum sadece o burnu bandajlar açıldıktan sonra görünce o bi haftalık ezyete değdi diyosun fazlasıyla

inşallahh yaa ya istediğim gibi olmassa endısesıde var tabii :) sen kurtulmussun gecmıs olsunnn :)

Tatlım öncelikle doktor seçiminden önce bu operasyona ne kadar bütçe ayirdigini önemli.. Yani sana ilk 5teki doktor isimlerini veririm fakat hepsinin ücreti ayrı ve ameliyat teknikleride.. Bi doktora muayene oldunmu bi teknikte karar kildinmi bu çok önemli açık mi kapalı mi ameliyat olmak istiyosun ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ladycim paylaşırsan hatta ve hatta böyle bir başlık açarsan çok güzel olmazmı?Emre İlhan'ı düşünüyorum şuanda doğal değil hokka gibi istiyorum çünkü ne düşünüyorsun?

arkadaşlar tamer beye en son burun estetiği olan var mı bende olmak istiyorum doktor konusunda çok kararsızım sızler memnunmusunuz tamer beyden ?

arkadaşlar tamer beye en son burun estetiği olan var mı bende olmak istiyorum doktor konusunda çok kararsızım sızler memnunmusunuz tamer beyden ?
ben memnunum şimdilik çünkü şiş inince nasıl olacak asıl o sen yakın zamanda değil uzun vadede olanlardan bilgi al bende şişler inerse son halimi merak ediyorum şu an iki ay olacak inmedi şiştikçe şişiyor yarın gidebilirsem kontrole gideceğim bilgi alacağım ama nefes sorunum filan düzeldi zaten zorlu bir süreç sabırla bekliyorum

Back