Ben de öyleyim inan :) yıllardır kemerli olan burnumdan kurtuldum. Şişliklere rağmen eskisinden daha güzel bir burnum var çok şükür. Inşallah her şey yolunda gider :) Bugün tüm bantlar çıktı. Elimden aynayi düşüremiyorumMerhaba ben de sizden bir gun once Selami Bey e Ameliyat oldum çok şükür rahat geçti ama su anda çok değişik duygular içindeyim ☺ Sanki başka biri oldum. Siz Nasılsıniz acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Opr. Dr. Selami Yavuz Hasta Yorumları (Burun Estetiği)
- Konu Sahibi meowww
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?[QUOTEadınacçaybulent, post: 39179588, member: 219275"hissedeceğiniz miim inan :) yıllardır kemerli olan burnumdan kurtuldum. Şişliklere rağmen eskisinden daha güzel bir burnum var çok şükür. Inşallah her şey yolunda gider :) Bugün tüm bantlar çıktı. Elimden aynayi düşüremiyorum [/QUOTE]
Sizin adiniza cok sevindim. Dedigim gibi ben daha ne hissedecegimi bilemiyorum.sanirim yeni goruntume alismam biraz zaman alacak .
Sizin adiniza cok sevindim. Dedigim gibi ben daha ne hissedecegimi bilemiyorum.sanirim yeni goruntume alismam biraz zaman alacak .
Ben de öyleyim inan :) yır kemerli olan burnumdan kurtuldum. Şişliklere rağmen eskisinden daha güzel bir burnum var çok şükür. Inşallah her şey yolunda gider :) Bugün tüm bantlar çıktı. Elimden aynayi düşüremiyorum
Sizin adınıza çok sevindim. Dedigim gibi ben karışık duygular içerisindeyim.. umarim bir an once yeni goruntume alisirim.
Sizin adınıza çok sevindim. Dedigim gibi ben karışık duygular içerisindeyim.. umarim bir an once yeni goruntume alisirim.
Merhaba Nasılsıniz merak ediyorum. Malum 1 ayimiz geçti ☺ ben maalesef ağır grip oldum burnumu surekli silmek zorundayım korkuyorum deforme olacak diye. Birdde siz Dr un verdiği sinus rinse kit i hala kullanıyor musunuz??
Ben de öyleyim inan :) yıllardır kemerli olan burnumdan kurtuldum. Şişliklere rağmen eskisinden daha güzel bir burnum var çok şükür. Inşallah her şey yolunda gider :) Bugün tüm bantlar çıktı. Elimden aynayi düşüremiyorum
Merhaba Nasılsıniz merak ediyorum.Malum 1 ayimiz geçti ☺ ben maalesef ağır grip oldum burnumu surekli silmek zorundayım korkuyorum deforme olacak diye. Birdde siz Dr un verdiği sinus rinse kit i hala kullanıyor musunuz??
Merhabalar iyiyim teşekkür ederim. Geçmiş olsun. Grip değilim ama burnum akıyor. Doktor bey bana sadece bruno diye bir sprey verdi ve 2 ay kullanmam gerektiğini söyledi. su an ucu sis ve bazen sizi hissediyorum. bir de bir taraf tıkalı ve delik şişlikten dolayı asimetrik. Sizin durum nasıl gidiyor?Merhaba Nasılsıniz merak ediyorum.Malum 1 ayimiz geçti ☺ ben maalesef ağır grip oldum burnumu surekli silmek zorundayım korkuyorum deforme olacak diye. Birdde siz Dr un verdiği sinus rinse kit i hala kullanıyor musunuz??
Merhaba Nasılsıniz merak ediyorum.Malum 1 ayimiz geçti ☺ ben maalesef ağır grip oldum burnumu surekli silmek zorundayım korkuyorum deforme olacak diye. Birdde siz Dr un verdiği sinus rinse kit i hala kullanıyor musunuz??
Bir de unutmuşum. Burnunuzu sikarak silmemeniz gerek. Bizzat Selami Bey sıkmadan çok nazik silmem gerektiğini söyledi.[/QUOTE]
[/QUOTE]Bir de unutmuşum. Burnunuzu sikarak silmemeniz gerek. Bizzat Selami Bey sıkmadan çok nazik silmem gerektiğini söyledi.
Burnumu incitmeden silmeye calisiyorum ama cok aktigi icin surekli silmek zorundayim bir de Ben bruno yu sadece alcım alındıktan sonra kullanmıştım sanki bir ise yaramiyor gibi geliyordu bana sonrasında sinus rinse kit diye birsey verdi Selami Bey istediğin sıklıkta kullanabilirsin dedi ztn onu kullanmazsam çok tikaniyor um . Yan taraflarımda biraz şişlikler var sol tarafında özellikle daha fazla buda Sanki burnumun ucunu yamuk gibi gösteriyor sabırsızlıkla 6 ay olmasını bekliyorum.
Eki Görüntüle 1455165Arkadaşlar fotoğraf koyabilir misiniz, merak ediyoruz bizler de malum :)
Arkadaşlar fotoğraf koyabilir misiniz, merak ediyoruz bizler de malum :)