• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opr. Dr. Selami Yavuz Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

meowww

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
89
22
118
Samsun'da Selami Yavuz'a burun estetiği veya revizyon burun estetiği ameliyatı olan kişiler fotoğraflarını ve deneyimlerini paylaşabilirler mi?

Merhabalar ben dün selami yavuza burun eğriliği ve estetik ameliyatı oldum doktorumu bulmadan önce çok araştırmıştım ve çok başarılı bir doktor olduğunu söylediler şimdilik atel var görüntüyü bilmiyorum hafta içi görücem şeklini

Merhabalar ben dün selami yavuza burun eğriliği ve estetik ameliyatı oldum doktorumu bulmadan önce çok araştırmıştım ve çok başarılı bir doktor olduğunu söylediler şimdilik atel var görüntüyü bilmiyorum hafta içi görücem şeklini
Geçmiş olsun. Merakla bekliyorum burnunu:KK45:

Revizyon muydu yoksa ilk ameliyatınız mıydı? Dr. revizyonda da iyi mi onu anlamaya çalışıyorum da, benim 2. ameliyatım olcak çünkü.

Ameliyat süreci zor mu acaba ?.Bir de ne kadar ödediniz öğrenebilir miyim?
Canım inanki hiçbir ağrın olmuyor sadece burnun ilk gün tıkalı tamponlardan dolayı o biraz rahatsız ediyor ama alışıyorsun malesef onada 1 gece hastanede kaldım sabah çıkarken tamponlarımı aldı tamponlarda silikon tampon saniyede alıyor zaten anlamıyorsun onun dışında sanırım narkoz aldığım için biraz halsizlik oldu bende ama 2. Günümdeyim iyiyim biraz yüzün şişiyor bant olduğu için yüzümde tavşana benzedim morluk çok olmadı kişiden kişiye değişebiliyormuş merak edilecek dırum değil dedi doktor yarın ateli ve bantları alacak sonraki süreci bende şimdilik bilmiyorum 2950 tl ödedim doktor beyin siteside var orada yazıyor fiyatı yarın benim için büyük gün şekli şemali göreceğim tabiki şişlik orantısızlık vs olmasını bekliyorum çünkü normal.yüz darbe aldı nede olsa

Canım aydınlatıcı mesajın için çok teşekkür ederim . Umarım burnun düşündüğünden daha güzel olur :) Senin için dua edeceğim ;)

Merhabalar kusura bakmayın yeni gördüm mesajları şu an ameliyat olalı bir ayı geçti burnumu görenler ameliyat olduğumu anlamıyorlar bile çok doğal olduğunu söylüyorlar sadece bir deliğim diğerine göre daha farklı bunu doktora sorduğumda şişlikten olduğunu söylemişti benim bir tarafımda nefes alma problemi olduğundan o kısımda bu şişlik ama genel durum gayet iyi çok şükür.darısı silerinde başına inşallah atlatırsınız

TE="muhjeo, post: 38586059, member: 111549"]Merhabalar kusura bakmayın yeni gördüm mesajları şu an ameliyat olalı bir ayı geçti burnumu görenler ameliyat olduğumu anlamıyorlar bile çok doğal olduğunu söylüyorlar sadece bir deliğim diğerine göre daha farklı bunu doktora sorduğumda şişlikten olduğunu söylemişti benim bir tarafımda nefes alma problemi olduğundan o kısımda bu şişlik ama genel durum gayet iyi çok şükür.darısı silerinde başına inşallah atlatırsınız[/QUOTE]
Inşallah canım senin adına çok sevindim. Ben de 24 Ocak'ta ameliyat olacağım. Biraz endiseliyim elbette. Ama hayırlısı bir yola girdik bakalım :)

Arkadaşlar 24 Ocak'ta ameliyat oldum. Tamponlar normalde 1 gün kalıyormus. Ama benimki bugün çıkacak. Ağrım olmadı çok şükür sadece grip olursunuz başınız ağrır ya o tarz bir his oluştu. Doktorum kıkırdaklarimin zayıf olduğunu ve kendisini biraz uğraştirdigini söyledi. Asıl süreç şimdi başlıyor. Atelin altından çıkacak burnu çok merak ediyorum :)

gulaybulent .!.:
Arkadaşlar 24 Ocak'ta ameliyat oldum. Tamponlar normalde 1 gün kalıyormus. Ama benimki bugün çıkacak. Ağrım olmadı çok şükür sadece grip olursunuz başınız ağrır ya o tarz bir his oluştu. Doktorum kıkırdaklarimin zayıf olduğunu ve kendisini biraz uğraştirdigini söyledi. Asıl süreç şimdi başlıyor. Atelin altından çıkacak burnu çok merak ediyorum :)
Merhaba ben de sizden bir gun once Selami Bey e Ameliyat oldum çok şükür rahat geçti ama su anda çok değişik duygular içindeyim ☺ Sanki başka biri oldum. Siz Nasılsıniz acaba

Back
X