Opr.Dr Seda Afsuroglu meme büyütme

Larimar

--Orjinal Kadın--
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
3.213
4.466
40
Selam arkadaşlar.. 6 ocakta seda hanımda ameliyat oldum formda kendisiyle ilgili bilgi yok ameliyat olmak isteyip araştırma yapan arkadaşlara ışık olsun diye kendi sürecimi anlatmak istedim. Atasehirde kliniği kadikoy de anlaşmalı hastanesi ve inanılmaz ilgili bir doktor.. Dr araştırması yaptığımda ilk içime sinen doktordur kendisi çok pozitif ve güven veren bir enerjisi var. Ameliyat öncesi muane edip tüm detayları anlatıyor ve ameliyat sonrası hergun birebir kendisi iletişime geçip süreci takip ediyor resim istiyor nasıl olduğunuzu değerlendiriyor.. Bana 300 cc mentor marka kas alti uygun gördü kesinlikle müdahale etmedim öyle güven verdi ki kendimi gönül rahatlığıyla kendisine teslim ettim.. hastane ultra lux değil fakat çalışanlar inanılmaz ilgili 1 gece kaldım ve gece boyu sürekli takip etti hemşireler.. sabahta Dr geldi kuvvetli ağrı kesiciler yapılıp taburcu edildim.. formda bir çok arkadaştan okuduğum o dayanılmaz ağrılı süreci hiç yaşamadım (maşallah) ilk gün biraz zorladı eve gelince sırt ağrısı yaşadım yatıp kalkarken ve wc gittiğimde zorlandım ama evde kullandığım ilaçların da etkisiyle 2.günden sonra şükür gayet rahatladım.. 3 yastıkla yatıyorum gece boyu bugün 4.günüm bitti ve ben gayet iyi hissediyorum.. ameliyat süreci hem hastanın bünyesiyle hemde doktorunuzla alakalı bir durum bence.. şuan ödemlerim var haliyle çok normal olması da bol su tüketiyorum ilaçlarımı düzenli alıyorum.. tek sıkıntım 17 aylık oğlumun bakımını yapamam gündüz bakıcı akşam annem ilgileniyor ama bugün annemin yardımıyla yıkadım oğlumun kafasını ve gün içi bir öğün yemeğini yedirebildim mesela.. her gün daha iyiye gidiyorum iyiki olmuşum ameliyatı yıllarca boşuna ertelemisim ve şanslıyım ki seda hanıma denk geldim..