• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opr.Dr. NURGÜL ALTUNTAŞ - Kocaeli

nurrbulbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
15
3
36
Ameliyat günüm yaklaşıyor. Çok heyecanlıyım. Doktorum hakkında çok iyi yorumlar aldım. İçimi nasıl rahatlattı anlatamam. Kocaeli de bu denli iyi bir Estetik Cerrahı bulmak zordur. Ben en iyisini buldum diyebilirim.... Diğer sitelerde de doktorum için yorumlar var. Gerçekten bu konuda içim rahat. Demem o ki Kocaeli ve çevresinde ameliyat yaptırmak isteyen arkadaşlar varsa gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim bir doktor... :)

ameliyat günüm yaklaşıyor. çok heyecanlıyım. Doktorum hakkında çok iyi yorumlar aldım. Içimi nasıl rahatlattı anlatamam. Kocaeli de bu denli iyi bir estetik cerrahı bulmak zordur. Ben en iyisini buldum diyebilirim.... Diğer sitelerde de doktorum için yorumlar var. Gerçekten bu konuda içim rahat. Demem o ki kocaeli ve çevresinde ameliyat yaptırmak isteyen arkadaşlar varsa gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim bir doktor... :)

canım bende kocaelideyım özel mesaj yazmaya calsıtım ama olmadı fıyat konusunda bılgı verırmsıın..

Merhaba :) Fiyat 2000 lira civarında değişiyor. Ne ameliyatı olacağına bağlı. Bu arada bu 2000 lirayı hastaneye veriyormuşsun. Nurgül Hanımla konuşsan çok daha iyi olur :)

Ben burun estetıgı dusunuyorum fıyat bılıyomusunuz...bırde randevu aldıktan ne kadar gün sonray amelıyat kararı verılıyo yanı ne kadar beklemem gerekır..sızın görusme ve daha fazlası lütfen detaya ıhtıyacım var....dr u kım onerdı mesela...tesekkur ederımm...

Merhaba yeniden. Ben epey araştırdım doktorları. Özelde ameliyat olacak kadar durumum iyi değil. Devlet Hastanesi doktorlarının geçmişleri hakkında bilgi edindim. Nurgül Hanım' da Hacettepe Üniversitesinden mezun olmuş. Bu hoşuma gitti doğrusu. Onunla konuşmaya gittim. İki konuşup yollamadı. Çok açık sözlü ve güler yüzlü bir kadın. Her konuda bilgi verdi. Ameliyatımı 2 ay sonra yapabileceğini söyledi. Burun ameliyatı 2000 civarında. :) Yeterli olmuştur inşallah...

merhaba yeniden. Ben epey araştırdım doktorları. özelde ameliyat olacak kadar durumum iyi değil. Devlet hastanesi doktorlarının geçmişleri hakkında bilgi edindim. Nurgül hanım' da hacettepe üniversitesinden mezun olmuş. Bu hoşuma gitti doğrusu. Onunla konuşmaya gittim. Iki konuşup yollamadı. çok açık sözlü ve güler yüzlü bir kadın. Her konuda bilgi verdi. Ameliyatımı 2 ay sonra yapabileceğini söyledi. Burun ameliyatı 2000 civarında. :) yeterli olmuştur inşallah...

çok teşekür ederim...ilgilendiğiniz için....

çok teşekür ederim...ilgilendiğiniz için....

Sayesinde bende ve hatta bir arkadaşım yüklerimizden kurtulanlardan olduk. Allah'ın izniyle. Çok tatlı bi bayan zaten. Doktordan ziyade arkadaş gibi davrandı her aşama da.. Bir de burnuma iki makas atıver diye rica etmiştim :) ama zamanı var dedi. Bu yaza kadar vazgeçmessem yine onun kapısını çalarım diye düşünüyorum. Ağrı vs . Kişiden göreye değişir. Benim ki çok sıkıntılı olmadı.Hayatımda verdiğim en doğru karardı

Son düzenleme:
BU DOKTOR ŞİMDİ HANGİ HASTANEDE CALISIYOR ... HALA DEVLETTE Mİ
Şimdi kendi yerini açtı "esteizmit" adında internetten arayınca iletişim bilgileri ve adresi çıkıyor hatta yeni açtığı için bir süre muayene ücretsizdi belki devam ediyordur bir sor istersen.
geçmiş olsun.

arkadaslar merhaba bende nurgul altuntaşı cok duydun uzun süredir arastırıyorum herkes cok memnun bende tavsıye uzerıne gıdıyorum cuma gunune randevu aldım randevulaı ucretsız akpartı ıl baskanlgının yanında ak bank mı ne varmıs onun üst katında kendı klınıgını acmıs ben yıne gıdınce yazarım size:)

TEŞEKKÜRLER CANIM SAOL PEKİ ŞUAN ÜCRETİ NE KADAR BİLİYORMUSNUZ .?
arkadaslar merhaba bende nurgul altuntaşı cok duydun uzun süredir arastırıyorum herkes cok memnun bende tavsıye uzerıne gıdıyorum cuma gunune randevu aldım randevulaı ucretsız akpartı ıl baskanlgının yanında ak bank mı ne varmıs onun üst katında kendı klınıgını acmıs ben yıne gıdınce yazarım size:)

Ben burun estetıgı dusunuyorum fıyat bılıyomusunuz...bırde randevu aldıktan ne kadar gün sonray amelıyat kararı verılıyo yanı ne kadar beklemem gerekır..sızın görusme ve daha fazlası lütfen detaya ıhtıyacım var....dr u kım onerdı mesela...tesekkur ederımm...
merhaba zeynep benım tanıdıgım nurgul hanıma burun amelıyatı oldu 2 ay oldu ya da olmadı daha ama özel olmasına ragmen cok pahalı degl 3000 bın falan sanırım tabıı daha altıda olabılır ama randevuları ucretsızmıs ben senın yerınde olsam gdıp konup en dogru bılgıyı edınırım bende kendım ıcın cuma gunune randevu aldım hayrlısı ıns:)

merhaba zeynep benım tanıdıgım nurgul hanıma burun amelıyatı oldu 2 ay oldu ya da olmadı daha ama özel olmasına ragmen cok pahalı degl 3000 bın falan sanırım tabıı daha altıda olabılır ama randevuları ucretsızmıs ben senın yerınde olsam gdıp konup en dogru bılgıyı edınırım bende kendım ıcın cuma gunune randevu aldım hayrlısı ıns:)
evet açılışa özel muayeneler ücretsiz ben de meme büyütme yaptırdım muayene ücreti almadı ondan önce devlet hastanesindeydi orda da kepçe kulak ameliyatı olmuştum.
Çok tatlı biri zaten gidince görürsünüz :)
geçmiş olsun.

Back