Herkese merhaba
Bu olayi az once yasadim ve beni asiri etkiledi ne yapicam bilmiyorum aklima direkt sizlere sormak geldi belki daha once boyle bir sey yasayan olmustur fikrrinizi duduncenizi cok merak ediyorum cevapsiz birakmayin lutfensevgilim beraber yasiyor gibi bir seyiz evlerimix cok yakin genelde de hdp yanimda kaliyor. Yorgun geldigi her zaman oldugu gibi bugun de kolyukta uyuya kalmisti yataga gecmesi icin uyandirdim once sarildi falan ama opmek icin yeltendigimde birden kafasini hizlica sag tarafs cevirdi ve dudagim dudagina deymemesine ragmen eliyle dudaklarini sildi sonra sanki ben hic orada degilmisim de aniden karsisinda belirmisim gibi bir yuz ifadesiyle beni gorunce gozlerini acti kocsmsn neye uğradığımı sasirdim niyd opmek istemrdigini sordum anlamasina ragmen anlamamamis gibi bakip kalkip ystaga gitti. Somdi diyeceksinix ki adam uyku sersemi olabilir falan ama ilk defa boyle bir sey yapiyor. Ne yapmam ne dusunmem gerekiyor hic bilmiyorum cok tuhaf hissediyorum su an
iyi de uyku sersemi işte. İlk defa oluyor diyorsunuz. Siz sürekli yorgunluktan uyuyakalmış adamı uyandırıp uyandırıp öpüyor musunuz ki ilk defa oldu diyorsunuz?Somdi diyeceksinix ki adam uyku sersemi olabilir falan ama ilk defa boyle bir sey yapiyor.
Bunda ne var bu kadar hallere girecek? Ben uyurken biri bana yapışsa tokatlarım refleks olarak , eşimi de bi sabah romantik öpeyim dedim kafa attı aniden NOLDUUU diye zıplayıpHerkese merhaba
Bu olayi az once yasadim ve beni asiri etkiledi ne yapicam bilmiyorum aklima direkt sizlere sormak geldi belki daha once boyle bir sey yasayan olmustur fikrrinizi duduncenizi cok merak ediyorum cevapsiz birakmayin lutfensevgilim beraber yasiyor gibi bir seyiz evlerimix cok yakin genelde de hdp yanimda kaliyor. Yorgun geldigi her zaman oldugu gibi bugun de kolyukta uyuya kalmisti yataga gecmesi icin uyandirdim once sarildi falan ama opmek icin yeltendigimde birden kafasini hizlica sag tarafs cevirdi ve dudagim dudagina deymemesine ragmen eliyle dudaklarini sildi sonra sanki ben hic orada degilmisim de aniden karsisinda belirmisim gibi bir yuz ifadesiyle beni gorunce gozlerini acti kocsmsn neye uğradığımı sasirdim niyd opmek istemrdigini sordum anlamasina ragmen anlamamamis gibi bakip kalkip ystaga gitti. Somdi diyeceksinix ki adam uyku sersemi olabilir falan ama ilk defa boyle bir sey yapiyor. Ne yapmam ne dusunmem gerekiyor hic bilmiyorum cok tuhaf hissediyorum su an
Benim aklıma da direkt ağız kokusu geldiAğız bakımına önem veriyor musunuz belki koku problemi varsa ondan dolayı yapmış olabilir. Bide uyku sersemi olduğu için de olabilir her zaman aynı tepkiyi verecek diye bişey yok sonuçta. Uyandığında sorun bakalım ne diyecek.
Abartmayın ya uyku sersemi işteHerkese merhaba
Bence en geçerli sebep zehir gibi oluyo yani oldugunda maalesefBenim aklıma da direkt ağız kokusu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?