• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Operatör dr. Türkan Mutafoglu kadin dogum doktoru sizce nasil

yildiz3057

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
236
87
18
Merhaba arkadaşlar Nil bilgen hocaya gidiyorum yalnız son gitmeme biraz moralimi bozdu açıkçası şimdi bu cuma opr. Dr. Türkan mutafogluna gitmeyi düşünüyorum hiç duydunuz mu muayene İstanbul avcılar da baya met ediyorlar ben de merak ettim

Gülüm ben 17 temmuzda kendisine muayene oldum. Öyle aman aman bir şey yoktu. 20 temmuz akşamı çok feci bir sancım oldu, diger kayiplarim gibi düşük oluyor sandım can havliyle acile gittik hemen kan aldilar ben sonra eve geçtim çıkan sonucu Türkan hanıma gönderdim bu şekilde değerlendirme yapmıyorum bana sorsaydin ben kan ver deseydim o sekilde versen daha iyi olurdu sanırım gibilerinden cevap yazdı. Ve sonuçlarım hakkinda ne iyi ne kötü bir cevap alamadim. Bence çok yanlış bir tutum. Ben demek ki yarin bir şey olsa bunun kibiriyle ugrasacaktim. Hemen doktoru degistirdim. Medihaustan Aynur hanıma başladım çok daha ılımlı ve candan

Back