Operatif histeroskopi sonrasi gebe kalanlar

Gzmyldrm

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
129
66
18
34
Merhaba 2 gun once operatif histeroskopi oldum septum uterus reseksiyonu rahimde perde yani balon takili direnle birlikle 10 gun kalacak yatiyorum bu gibi durum yasayip sonrasinda gebe kalan var mi amh dusuk benim bir de hemen tup bebek denemeli miyim yaşım 29

26 YAŞINDAYIM ARALIK AYINDA OLDUM AMELİYAT ŞUBAT AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRDIM TUTMADI NORMAL YOLLADA GEBELİK OLUŞMADI AMELİYATTAN SONRA, HAZİRAN AYINDA TEKARR TEDAVİYE BAŞLICAKTIM AMA DURUMLAR BÖYLEYKEN SANIRIM SENEYE KALDI.

Canım bende laparoskopik histerektomi oldum ekim başlarında ama balon yada dren takmadılar sonra yine hsg çekildi sorun çözülmüştü. Ama hala gebelik olmadı bekliyorum aşılama yaptırdım tutmadı ama 3 ay kadar kendi haline bırak diyolar kendiliğinden hamile kalan oranı çok yüksekmiş. İnşallah olursun. Doktoruna danış benim arkadaşım 6. Ayında kendiliğinden hamile kaldı

Ben bugun inanarak bir aktardan kür aldim yarin basliyorum Allahin izniyle sonuclari yazacam 2 3 ay kendim gebe kalmayi denicem

Bitkisel kür basliyorum her aşamayı yazacam buraya irtibatı koparmayalim

Cok urun verdi 5 parca ben zaten 3unu arastirmam sonucu kendim 1 aydir kullaniyordum bende amh dusuklugu var 0.16

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…