• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Operasyondan sonra Burun ucu düşmesi veya nefes problemi neden olur

Cancaniko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
25
2
1
30
Arkadaşlar operasyon sonrası burun ucu düşen oldumu neden olur burunları alakalı yoksa Dr mu beceremez birde nefes problemi yokken operasyon sonrası nefes problemi olabilirmi?

Arkadaşlar operasyon sonrası burun ucu düşen oldumu neden olur burunları alakalı yoksa Dr mu beceremez birde nefes problemi yokken operasyon sonrası nefes problemi olabilirmi?
Burnunu daraltirirsan incecik yaptirirsan eski nefesin olmaz. Burun ucu dusmesi cokmeside ciltle ve doktorla alakali. Doktor tecrubeliyse oda olmaz.

Ben ameliyat oldum 5 ay falan oldu bir şikayetim yok .
Fakat bir arkadaş ortamında tanıştığım bir kız burun ameliyatı olmuş.Onunda 6*7 ay falan olmuştu.Kız sol delikten nefes alamıyor.Hatta nargile içerken sadece sağ delikten duman çıkıyordu :) Kendisi de nefes alamadığını söyledi zaten.Ama bence kızın ameliyat olduğu da çok belliydi burnu kaydırak gibi yapılmış doktorunu hatırlamıyorum ama böyle şeyler mümkün

Burnunu daraltirirsan incecik yaptirirsan eski nefesin olmaz. Burun ucu dusmesi cokmeside ciltle ve doktorla alakali. Doktor tecrubeliyse oda olmaz.
Benim sectigim doktor burunları küçük yapıyo aslında bende öyle istiyorum ama dediğiniz gibi daralirda nefes problemi yasarmiyim diye de korkuyorum

Back