Opel Corsa kullanıcıları tavsiyenize ihtiyacım var

Dmtay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
92
0
43
Kendime araba almayı düşünüyorum Opel Corsa kullanıcıları bana tavsiye eder misiniz? Cevaplarınızı bekliyorum...

tabi tatlım opel bana göre yola en sağlam basan araç diyebilirim viraj tutuşu ile fren sistemi ile olsun çok güven veren bir markadır opel ben 5 yıldır corsa kullanıcısıyım ve çok memnunum tavsiye ederim yalnız 1000 motorları rampada tabiri caizse eşşektir tavsiye etmem :CüvCüv:

Çok sağol arkadaşım tavsiyen için...içime su serptin :))

opel en iyi markalardan sağlam

Peki servisi, bakımı, yedek parçası gibi konularda sıkıntı yaşıyor musunuz ve birde otomatik vites düşünüyorum sizcede en uygunu dimi :) bir acemi için...

evet otomatik al ...hem sadece acemiler için deil ki artık...boşu boşuna yormaya gerek yok kafanı...bende opel astra kullandım 09 modeldi zaten on numara bi arac...ben çok ama çok seviyorum....sonra başka bi arabaya gectim ama opeli çok seviyorum hala...

Eşim de otomatik vites diyor ve önemli olan araç kullanmak değil trafik tecrübesi diyooo... hayırlısı bakalım sabırsızlanıyorum :)

canım ben şu an otomatik astra kullanıyorum düz vites olan eski corsa'mı aryorum desem yeridir ama sen yeni öğreniyorum diyorsan tabii doğru seçimyerimseniben opel servislerine gelince biraz tuzlu oluyor malesef ama düşük model alırsan pek el yakmaz şimdiden hayırlı olsun diyorum:nazar:

ben bi aralar kullandım küçük olması iyi aynı zamanda sağlamda
opel serviside çok iy

ama en kötü yönü çok ağır motoruda düşük çekmiyodu arabayı
yüksek motorlu düşünmelisin

Herkesler memnun anladığım kadarıyla...Haklısın iyi bir motor gücü olan araç almak lazım....yakında direksiyon kursuna başlıyorum :)) çok mutluyum...Darısı isteyenlere inşallah...

araba alırken marakadan çok bakman gereken 2 şey var bir kilometresi birde tabiki yaşı ve silindir haçmi
sen mesela 2007-2008 model araba görürsün duruşuda güzeldir ama 240.000 kilometre yol yapmıştır ozaman bırak opeli managatti alsan anca 1 sene binersin o yüzden kiloetresi düşük ve altın gibi bir araba almanı tavsiye ederim satacağın zaman hemen elinden çıkıcak. ben sana renault tavsiye ederim bir bayansan strig. yada twingo konfor hacim yakıt yönünden ayrıca ha dediğinde satabileceğin bir araba opel iyidir ben dediğim gibi yaşı yıpranması ve kesinlikle kilometresine bak buda araba hakkında ihtisas yapmış biri olarak sana tavsiyem olsun canım :)))))))

Bilgilendirmen için çok sağol canım...Haklısın km önemli dikkate alıcam bunu mutlaka...şimdi söylediğin modelleri de araştırıcam...

canım benimde opel corsam var ve çok memnunum hiç arıza vermedi :nazar: uzun yoldada şehir içinde de gayet rahat ve sağlam bi araba benimki manuel vites ona rağmen hiç yormuyo uzun süre kullanımda kesinlikle tavsiye ederim ben.Pişman olmazsın ve çok kolay satarsın oepl en çok giden markadır..

eğer benzin parasına kıyarsan opelden kıyak araba yoktur kanımcaa :nazar:

geçen yıl astra'm vardı benimde,naçizane fikirlerim;
1.si opel arabaları gerçekten fazla yakıt tüketiyor,
2.si aracı kullanıp elden çıkartmak istediğinde gerçekten ciddi anlamda değer kaybı oluşuyor,
3 sü de eğer ki düşündüğün easytronic şanzıman filan sa hiç tavsiye etmem,zira bu tip şanzımanlar pek kullanışlı değil, arıza oluşumuna çok meyillidir.Tercihini ya tam otomatik ya da manuel araçlardan yana kullanırsan daha rahat edersin.
Tavsiyeme gelince; eğer ki imkanın varsa honda arabasını tercih etmen.Neden dersen fiyat açısından satarken de zararın olmaz,gerçekten sağlam arabadır ve yakıt açısından piyasada ki birçok araca göre de daha cimridir.
Ayrıca araçlarda elektronik aksam ne kadar fazla olursa arıza oluşması o kadar kolaylaşıyorkaydirigubbakcemile5

Aman Allahım ne kadar acemiyim :) yazdıkların için çok tşk ederim arkadaşım opel konusunda kafam karıştı biraz 2004 modelin altına düşme de diyorlar..Bir de hondaya bakayım...

X