opak çorap sorunsalı

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
arkadaşlar pazar günü düğün var eşimin kuzeni evleniyor düğün salonunda oluck düğün

çok samimi değiliz oyüzden abiye giymem

elbise giymek istiyorum elbisem SİYAH
eşime göre kısa sadece opak çorapla giyebileciğimi söyledi malum yaz mevsimindeyz opak çorap çokmu kötü durur rezil olmak istemiyorum bana göre giyilmez ama giyersem rezil olurmuyum ayakkabımın ucu kapalı dolgu topuk

yeni elbise almak istemiyorum kilo aldım biraz zayıflamadan elbise almak istemiyorm oyüzden

normal giysilerimde genelde spor napıcam bilmiyorum lütfen fikir verin buarada havalar henüz sıcak değil burada akşamları bayağı serin oluyor
düğünde akşam bunuda belirtmek istedim lütfen fikir verinnn :44::44::44::44:

ya gece kulübüne gitmiyorsun ki, akraba düğününe gidiyorsun. herkes tanıdık, kocan da yanında olacak. çok saçma bu durumda kısıtlaması...

Geçen hafta kızımın mezuniyeti vardı ,bende mini etek altı opak çorap giydim,gayette hoş oldu ,sırıtmadı hiç.

giyilir diyen arkadaşlara güvenip giyeceğim sanırım başka çarede yok zaten çok teşkkrler cvp içinnn

Bence haziranin ortasinda giyilmez kisin severim guzel olurda sicakta bana tezat geliyor. Esini ikna edemiyorsan yapcak birsey yok ya giyeceksin yada pantolon bluz gomlek turu varsa evde uygun onlari giy cok yakin dugunde degilmis naslisa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

giyilir diyende var giyilmez diyende kafam çok karıştı netten görsellerde hep kışın giyilmiş komik duruma düşmeyeyim sonra offfffffffffffffffff:44::44::44::44::44::44::44:

opak çorap her mevsim giyilebilir evet fakat hazıranın ortasındayız ve malum ister istemez insan şortlarla bile bazen pişebiliyor
bence opak çorapla giyme canım bu mevsim için ideal değil

opak çorap her mevsim giyilebilir evet fakat hazıranın ortasındayız ve malum ister istemez insan şortlarla bile bazen pişebiliyor
bence opak çorapla giyme canım bu mevsim için ideal değil

hava sıcak değiki rüzgardan camı açamıyorum cnm

Düğüne akşam gideceğin için hiç sorun değil.
hatta kilo aldıysan opak siyah çorap bacaklarını daha zarif gösterir :)

bencede giyilir canım aksam zaten cokda güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…