Op.Dr. Ziya Bozkurt

volvoks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
25
5
Pendik Yüzyıl hastanesinde KBB uzmanı kendisi. Estetik ameliyat da yapıyormuş. Bir arkadaşım tavsiye etti kendisini ama hakkında hiçbir şey bulamadım internette. 3000 liraya yapıyormuş ameliyatı. Var mı Ziya Bozkurt'a ameliyat olan?

Evet var. Kardeşim ameliyat oldu.Kemik eğriliği de düzeltilecekti .Büyük bir hevesle girdi. O kadar acıyı çekti . Çıktığında ise burun delikleri birbirinden farklı . Bu şikayetle tekrar kontrolde söylediğinde senin yüz şeklinden kaynaklanıyor demiş .Yüz ile burun deliklerinin ne alakası varsa .Burun delikleri biri kısa biri uzun bitarafa gerilmiş gibi.Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum bu doktoru .Bu kadar acı çekilen bir ameliyat basite alınmamalı .Düzeltme yapalım ikinci ameliyatı yapalım dese yine kabul edecektik ..Ama şimdi başka dr arama durumunda bıraktı ..

Bende ona cuma gunu amelıyat olucam baska amelıyat olan varmı ıkı hastasıyla gorustum memnunlardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…