2-3 yıldır burun estetiği yaptırmak isteyip kararlı bir şekilde araştırıyordum. Birkaç doktorla görüştüm, içime sinmedi ve genel süreçle ilgili fikir sahibi bi şekilde araştırmalarıma devam ederken bu cumartesi bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine Ethica Levent'te Op. Dr. Tolga Yener'le görüştüm. Nasıl bir sonuç beklediğimi açıkça anlattım doğal olması önceliğimdi, olumlu tavrı, önceden yaptığı çalışmalar ve konuşmalarıyla ikna olup iki gün sonraya 19 ocak pazartesi gününe ameliyat tarihi alıp ayrıldım. Pazartesi ameliyatım gerçekleşti, bir gece hastanede kaldım bugün ameliyattan sonra 3.günüm ve neredeyse hiç MORLUK yaşamadım. Bu gerçekten inanılmaz bir moral. Morluk yaşamadım ama şişliklerim halen devam ediyor. İkinci korktuğum nokta tamponların çıkarılmasıydı, bugün tamponlarım da -gerçekten- ağrısız bir şekilde çıktı. Estetik işi sanırım biraz da şans ve ben bu seçimimde şanslı olduğumu düşünüyorum. Henüz ameliyat sonrası 3.günüm ama şimdiden memnunum. Operasyon fiyatının da gayet uygun olduğunu düşünüyorum.