• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Süleyman taş Hasta yorumlari

didim9409

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
11
1
36
30
Merhaba arkadaslar,

Doktor Süleyman taş'i gormustum internette, yaptigi burunlari da begendim. Ama bu sayfada hic gormedim bu doktoru. Suleyman beyle gorusen, ameliyat olan birileri varsa yazabilir mi lutfen?

Tesekkurler :)

Merhaba,
Bende dr. süleyman tasi arastirdim ve ona ameliyat olmak istiyordum.. Kapali ve dogal burun yapmasi benim hosuma gidiyordu.. instagramda hastalarini bulup yazdim hepsi cok memnun oldugunu söyledi.. Ben ama sonunda ona olmaktan vaz gectim cünkü asistaniyla iletisime gectigimde hep farkli bir fiyat söyledi ve en son belirledikleri fiyatda cok fazlaydi bana göre. Ama dr. Süleyman beyi secerseniz memnun kalirsiniz diye düsünüyorum eger dogal burun istiyorsaniz :)

Evet doktorla konusmak daha iyi olurdu asistan yerini tabiki tutmaz. Ben dr. Mahmut gökdogana olmaya karar verdim cok basarili yaptigi burunlar. Fiyatida ayrica uygun birde en önemlisi asistani degilde kendisi ilgileniyor.. istersen arastir ben almanyadan kalkip Mersine gidecegim :)

:KK43:

Merhaba arkadaslar,

Doktor Süleyman taş'i gormustum internette, yaptigi burunlari da begendim. Ama bu sayfada hic gormedim bu doktoru. Suleyman beyle gorusen, ameliyat olan birileri varsa yazabilir mi lutfen?

Ben 2 ay önce Süleyman Bey de ameliyat oldum ve kesinlikle çok memnunun herşeyiyle kendi ilgileniyor asistanıda aynı şekilde çok ilgililer ve ameliyat sonrası ne ağrı ne sızı sadece birgün şişlikle atlattım kesinlikle işinin en iyisi diyebilirim ben bir sene boyunca araştırmadığım doktor kalmadı kesinlikle gidin görüşün derimm

Merhaba arkadaslar,

Mrb dr. Süleyman Beyin hastasiyim 1 hafta önce ameliyat oldum gayet memnunum ilgisinden , tedavisinden , güler yüzünden . 1 hafta lik ameliyatlı olmama rağmen morluk yok şişlik yok ağrı yok sadece burnumda tampon var ama rahatsızlık yok. Şiddetle tavsiyemdir. Evet 7000 8000 tl ödeniyor ama söz konusu sağlık olunca imkânınız var ise mutlaka görüşün derim.

Daha yeni yeni ismi duyulmaya başladı o yüzden fazla yorum göremezsiniz. Yalnız fiyatları baya bir zamlandı, ameliyat olmayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun.

Hepinize cok cok tesekkur ederim en azindan tercubelerinizi, fikirlerinizi veya bildiklerinizi benimle paylastiginiz icin!! Ben arastirmaya devam edecem, zaten ancak yazin ameliyat olma sansim var o da doktorlarla daha onceden gorusmeden (sadece online :( ) o yuzden pisman olmak istemiyorum kesinlikle

:KK200:

Geç olsun güç olmasın. Ben de avrupadan gidecem ama ne doktor bulabildim ne de annemi ikna edebildim (tek göndermek istemiyor sultan hatun :) ) bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.

Evet aliyormus yazmistim bir ara buraya ama su anda aklimda yok nekadar oldugunu

Mrb dr. Süleyman Beyin hastasiyim 1 hafta önce ameliyat oldum gayet memnunum ilgisinden , tedavisinden , güler yüzünden . 1 hafta lik ameliyatlı olmama rağmen morluk yok şişlik yok ağrı yok sadece burnumda tampon var ama rahatsızlık yok. Şiddetle tavsiyemdir. Evet 7000 8000 tl ödeniyor ama söz konusu sağlık olunca imkânınız var ise mutlaka görüşün derim.
fiyat olar ak 7000- 8000 diyorsunuz sanırım mart ayında ameliyat oldunuz geçmiş olsun ben BUGÜN FİYAT ALDIM 12000 TL DEDİLER ÇOK GELDİ FİYAT

Back