op.dr salih osmanoğlu (plastık cerrahı)

candygirl79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
35
0
arkadaslar merhaba,14 eylül de çevre hastanesınde rınoplastı amelıyatım olucak dr.um salıh osmanoğlu bu dr.la ve hastane ıle ılgılı yorumlarınız deneyımlerınız varsa paylasırmısınız,çok ıhtıyacım var ,şimdiden cok teşekkur ederım...malum 14 eylul e az kaldı bilmiyorumkismile

selam ameliyat oldun mu? umarım iyi geçmiştir.Bende çevre hastanesi sinan şakrak'a muayene olmayı düşünüyorum.Memnun kaldınız mı merak ettim :)

selam ameliyat oldun mu? umarım iyi geçmiştir.Bende çevre hastanesi sinan şakrak'a muayene olmayı düşünüyorum.Memnun kaldınız mı merak ettim :)
canım amelıyat oldum ama cevre hastanesınde degıl,sınan şakrak lada görustum salıh beylede hıc memnun kalmadım,sakın olma zaten.....hıç ıyı yorumlar duymadım,umarım gec olmamıstır....

canım amelıyat oldum ama cevre hastanesınde degıl,sınan şakrak lada görustum salıh beylede hıc memnun kalmadım,sakın olma zaten.....hıç ıyı yorumlar duymadım,umarım gec olmamıstır....

arkadaşım banada bilgi verirmisin çünkü salih beyde aml olmayı düşünüyorum benim derdim karın germe bu doktorlar hakkında ne duydun sen yardımcı olursan çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…