How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

op.dr. salih emre üregen imzalı "buruncuk" :) ( resimli )

arzukaraoglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
28
5
98
İstanbul
merhaba kızlar , vakit bulup bakamadım foruma. emre beye 19 kasım da ameliyat oldum , çok mutluyum bugun 5. günüm. ameliyat olmayı düşünen, fikir-bilgi almak isteyen veya süreci merak edenler varsa seve seve yardımcı olurum..
Eki Görüntüle 872186

Son düzenleme:
merhaba kızlar , vakit bulup bakamadım foruma. emre beye 19 kasım da ameliyat oldum , çok mutluyum bugun 5. günüm. ameliyat olmayı düşünen, fikir-bilgi almak isteyen veya süreci merak edenler varsa seve seve yardımcı olurum..
Eki Görüntüle 872186

geçmiş olsun güzelim ve aramıza hoşgeldin:)ben en kıdemlilerindenim dr emre üregen in hastalarından:))bende seve seve cevaplarım hanımlar merak edenlerin uzun dönem sonuçlarını.merak etmeyin herşey yolunda,şekil çok güzel,nefes alma öylesine..beni nerdeyse bir 10 yaş gençleştirdi yeni burnum sayesinde dr bey:))etrafımdaki hatunlar özenme halindeler burnuma:)isteyen her insan evladına Allah salih emre bey gibi bir doktor nasip etsin:))onada uzun ve daha nice başarılı ameliyatları olacak bir meslek yaşantısı dilerim..iyi cerrah,insan gibi insan.

Merhabalar,

O zaman size sorum olacak :) 1. ay ile 6. ay arasında ne gibi değişiklik oluyor?
Yada ciddi değişiklikler oluyor mu?
Şişlikler ne kadar sürede tam olarak %90 ı iniyor?
Benim bu gün 24. günüm yüzüm hala şiş, burnumda. Bir şişiyor, bir iniyor bende anlamıyorum ne oluyooo...
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

geçmiş olsun güzelim ve aramıza hoşgeldin:)ben en kıdemlilerindenim dr emre üregen in hastalarından:))bende seve seve cevaplarım hanımlar merak edenlerin uzun dönem sonuçlarını.merak etmeyin herşey yolunda,şekil çok güzel,nefes alma öylesine..beni nerdeyse bir 10 yaş gençleştirdi yeni burnum sayesinde dr bey:))etrafımdaki hatunlar özenme halindeler burnuma:)isteyen her insan evladına Allah salih emre bey gibi bir doktor nasip etsin:))onada uzun ve daha nice başarılı ameliyatları olacak bir meslek yaşantısı dilerim..iyi cerrah,insan gibi insan.
merhaba Emre beye randevuya gittim ama gevşek derili bir burnum olduğunu söyledi. Öyle hokka gibi burna sahip olamazmışım. Kalın/gevşek aynı şey sanırım. Bu konu hakkında bilginiz var mı?

Merhaba banada aynı şeyi söylemişlerdi burnumun kalın cilt yapısı konusunda ama fazla kıkırdak koyup yada cilti alttan tıraşlıyıp yapabiliyolarmış galiba istediğin gibi olması için

Merhaba banada aynı şeyi söylemişlerdi burnumun kalın cilt yapısı konusunda ama fazla kıkırdak koyup yada cilti alttan tıraşlıyıp yapabiliyolarmış galiba istediğin gibi olması için
Siz ameliyat oldunuz mu?
Deriden parça alıp dikerek yapılabiliyormış ama estetik olduğu çok belli olur dedi. Bakalım duruma göre vazgeçebilirim, iyi düşünmek lazım :)

Merhaba bunu yapabileceğini hangi doktor söyledi

Siz ameliyat oldunuz mu?
Deriden parça alıp dikerek yapılabiliyormış ama estetik olduğu çok belli olur dedi. Bakalım duruma göre vazgeçebilirim, iyi düşünmek lazım :)
ben daha ameliyat olmadım ama doktorumla bu şekilde konuştuk. ameliyattan sonra iyi kötü sonucu paylaşırım fikir vermesi için. inşallah istediğim gibi olur :)

Back