How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

op.dr. salih emre üregen imzalı "buruncuk" :) ( resimli )

arzukaraoglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
28
5
98
İstanbul
merhaba kızlar , vakit bulup bakamadım foruma. emre beye 19 kasım da ameliyat oldum , çok mutluyum .bugun 5. günüm. ameliyat olmayı düşünen, fikir-bilgi almak isteyen veya süreci merak edenler varsa seve seve yardımcı olurum.. $739977_10151978220808917_412060236_o.jpg

Son düzenleme:
ilk mesajdaki fotoğraf ameliyat sonrası mı tasarım mı eğer ameliyat sonrasıysa 5 günde nasıl yani dedirtti bana:)

merhaba kızlar , vakit bulup bakamadım foruma. emre beye 19 kasım da ameliyat oldum , çok mutluyum .bugun 5. günüm. ameliyat olmayı düşünen, fikir-bilgi almak isteyen veya süreci merak edenler varsa seve seve yardımcı olurum.. Eki Görüntüle 872186

merhaba arzu resimden gördüğüm kadarıyla burnun yüzüne oldukça uyumlu harika bir burun olmuş bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum şu sıralar deli gibi doktor araştırıyorum işinin ehli iyi bir doktora ameliyat olmak istiyorum bu süreçte sanırım en zor olan doktora karar vermek senden ricam eğer varsa karşıdan çekilmiş bir fotoğrafını paylaşman birde ücret aşağı yukarı ne kadar yardımcı olursam çok sevinirim şimdiden teşekkürler

merhaba arzu resimden gördüğüm kadarıyla burnun yüzüne oldukça uyumlu harika bir burun olmuş bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum şu sıralar deli gibi doktor araştırıyorum işinin ehli iyi bir doktora ameliyat olmak istiyorum bu süreçte sanırım en zor olan doktora karar vermek senden ricam eğer varsa karşıdan çekilmiş bir fotoğrafını paylaşman birde ücret aşağı yukarı ne kadar yardımcı olursam çok sevinirim şimdiden teşekkürler

merhaba o gordugun tasarım resmı, tum resimlerim için link veriyorum, her yönden çekmiştim.. benim için en kolay kısım doktora karar vermek oldu , aynı gün barış çakır ve salih emre üregen ile goruştum çünkü aynı bınadalar :) o gece kararımı verdim emre beyden yana . sizde en az ıkı dr la gorusun derim.ücret konusu burna göre değişir sanırım, ben 5500 tl odedim , hoşçakalın
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...li-quotburuncukquot-resimli.html#post32938427

merhaba o gordugun tasarım resmı, tum resimlerim için link veriyorum, her yönden çekmiştim.. benim için en kolay kısım doktora karar vermek oldu , aynı gün barış çakır ve salih emre üregen ile goruştum çünkü aynı bınadalar :) o gece kararımı verdim emre beyden yana . sizde en az ıkı dr la gorusun derim.ücret konusu burna göre değişir sanırım, ben 5500 tl odedim , hoşçakalın
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...li-quotburuncukquot-resimli.html#post32938427

çok teşekkür ederim canım yardımın için

Back