P pmbs Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2010 56 0 36 Ankara 25 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pmbs #1 Nebil Bey kesinlikle işinin hakkını veriyor, korka korka ameliyat olmaya karar verip görüşmeye gittiğim günden alçılarımın alındığı bugüne kadar her ihtiyacımla tek tek ilgilenen doktoruma teşekkür ediyorum =)
Nebil Bey kesinlikle işinin hakkını veriyor, korka korka ameliyat olmaya karar verip görüşmeye gittiğim günden alçılarımın alındığı bugüne kadar her ihtiyacımla tek tek ilgilenen doktoruma teşekkür ediyorum =)
nes06nes Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2011 136 0 0 Ankara 11 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pmbs #2 bu ne ya nebil nebil offffffff
3 372628 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2012 88 0 0 Ankara 2 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pmbs #3 ya bende nebil beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama sonucun beni memnun etmemesinden cok korkuyorum lütfen ameliyat olupta memnun olmayanlar varsa yazsın
ya bende nebil beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama sonucun beni memnun etmemesinden cok korkuyorum lütfen ameliyat olupta memnun olmayanlar varsa yazsın