Op. Dr Nebil Bozdoğan hakkında bilgi paylaşım

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.487
nebil_bozdogan_plastik_cerr.jpg

Yüz Estetiği
Estetik Yüz Ameliyatları
Yüz Gençleştirme, Yüz Değiştirme

Estetik Burun Ameliyatı
Burun Estetiği, Rhinoplasti

Kulak Estetiği
Kepçe Kulak Ameliyatı
Estetik Kulak Düzeltilmesi

Göğüs Estetiği
Meme Küçültme Ameliyatı
Silokon Meme Protez Meme
Estetik Meme Cerahisi , Meme Büyütme
Göğüs Dikleştirme Göğüs Küçültme
Makroplasti Ameliyatları

Karın Germe Ameliyatı
Abdominoplasti - Estetik Karın Ameliyatı

Gıdık Estetiği Gıdık Sarkması
Gıdık Bölgesi Estetiği

Göz Kapağı Estetiği
Estetik Göz Kapağı Ameliyatı
Blefaroplasti

Liposuction Yağ Alma
Vücut Şekillendirme

Saç Ekimi FUE - Fut Yöntemi
Saç Dökülmesi ve Nedenleri
Kellik Tedavisi

Arşive : http://www.kadinlarkulubu.com/kilitli-konular-sadece/125977-dr-nebil-bozdogan-hakkinda-bilgi.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Doktorlar, öneriler sorular Doktorlar hakkında bilgiler, Estetik cerrahi ile ilgili öneriler sorular

Bu içeriğin dışına çıkmamanızı rica ediyorum. ınsanlar yüzlerce sayfa gereksiz paylaşım okuduğundan şikayet ediyor. Tecrübeleriniz, sorularınız varsa buyrun paylaşın.

Not : Eski konu silinmemmiştir arşive kaldırılmıştır.

Nebil Bozdağan'a 30 Ekim'de burun ameliyatı oldum. Nebil bey hayatımda tanıdığım en ilgili ve güvenilir doktor. Sabırlı ve aklınızdaki her soruya cevap veriyor, dolayısıyla içinizde bir kuşku kalmıyor. Yıllardır doktor seçimindeki kararsızlığım nedeniyle ertelediğim burun ameliyatına, nebil bey ile görüşmeye gittiğim gün karar verdim ve 6 gün sonra ameliyat oldum. Ameliyat öncesi bilgisayarda iki kez birlikte çalışma yaptık, bana o kadar güven verdi ki, sonra duyduğum güvenin boş olmadığını anladım. Ameliyat sonrasında da oldukça ilgilenen bir doktor. Bugüne kadar geçirdiğim ilk ameliyattı ve bende narkoz korkusu vardı. Şimdi bundan sonra yaptıracağım ameliyatları sıraya koyuyorum. Nebil Bey mükemmel bir ekiple birlikte çalışıyor, hepsi çok ilgili ve yakınlar.

Kızlar, Nebil beyin göğüs büyütme ücretleri ne kadar, bilen var mı? Paylaştığınız için şimdiden çok tşk.

bende nebil beye karar verdim gidip görusecem burda 1 ay once burun amelıyatı olmuş sedans kullanıcısının resımlerını gordum ve cok doğal cok uyumlu tam benım ıstedıgım gıbı ve bende karar verdım.. acıkcası burda bırsuru resım gordum yenın yaptırıp koyan 6 aylık resımlerını falan ama cogu öyle bellıkı estetık olduğu bide uzun uzun bırakmıyorlarmı bırı yaptırmıştı koymuş resmınıde herkes cok beğenıyor yoldakıler soruyor burnunuz cok güzel diye ya baktım resımlere ben begenemedım cok uzundu bıkere ve cok bellı estetık oldugu ben anlaşılsın ben estetıgım dıye bağırsın ıstemıyorum.. ıstanbuldakı dr.lardan emre ılhan doğal yapıyor ama onunda yaptığı bazı burunları gordum sahıden bıraz uzun yine ama sanırım bu kişidende gecıyor bn uzun estettıklı ıstıyorum dıyorsa hasta dr.da öyle yapıyordur.. ankarada da nebil beyın yaptıgı burunları cok begenıyorum hakkaten doğal oluyor sankı hep senın burnunmuş gibi

geçtiğimiz hafta serdar öztürk ile görüştüm. bu cumartesi nebil bey ile görüşmeye gidiyorum. göğüs küçültme ile ilgili :emir_bebek:

nebil beyden memnun olmayanlar yazabilirmi lütfen bende burun ameliyatı olmayı düşünüorumda kendisine

nebil bozdoğana ameliyat olanlar veya olumsuzuklarını duyanlar lüften yazsın =(

Merhabalar, forumdaki konuları tesadüfen gördüm ve ameliyat olmayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek adına bunları yazmak istedim. Nebil Bey bir-iki yıl önce burun ameliyatımı yaptı. Kendisi kişilik olarak iyi bir doktor, sorularınıza cevap verip ilgileniyor. Ancak benim burun ameliyatım pek de başarılı geçmedi. Dahası Nebil Bey'e burun ameliyatı olup da simetri sorunu yaşayan bir kişiyi de duydum. Mesela benim ameliyatımdan sonra burnun üstünde ve her iki gözün çevresinde morluklar kaldı (gerekli buz uygulaması yapmama ve güneşten korumama rağmen). Şekil olarak simetrik değil ve burnumdaki fonksiyonel bozukluk da (kemik eğiriliği nedeniyle nefes alamama) tam olarak düzelmiş değil. Yani Nebil Bozdoğan'ı burun ameliyatı için kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM!.. Bu arada tavsiye edebileceğim bir doktor da yok maalesef ama en azından sadece ameliyat olan kişilerden tavsiye almanızı, doktorların daha önce ameliyat ettiklerini söyledikleri birkaç hastanın resmine bakarak karar vermemenizi öneririm. Şimdiden başarılı bir operasyon geçirmeniz ve en uygun doktoru bulabilmeniz dileğiyle. Hoşcakalın.

X