• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Çelik

dine_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
3
0
36
Kayseri
Kendisi son derece iyi, hastalarıyla ilgilenen beyfendi bi doktor. Herkes gidip bir kere tanımalı diyorum. Ben kendisine kulak estetiği yaptırdım. Sonucundan memnunum, bozulucak diye kulağıma gözüm gibi bakıyorum:) şükürler olsun diyorum. Herkese tavsiye ediyorum zaten muayene ücretsiz herkes gidip bir kere tanışmalı Nacı beyle:)
Herkesin Allah yardımcısı olsun..

Kendisi botox bile yapamayan bi doktor. Yillar önce masseter botoxu yaptırmış ve 3 ay boyunca gülememiştim. Bana botoxta bu normal demisti ama nedense sonraki farklı doktorlara yaptırdığım uygulamalarda bu sorunu yaşamadım. Demek ki normal değilmiş.

Kendisi botox bile yapamayan bi doktor. Yillar önce masseter botoxu yaptırmış ve 3 ay boyunca gülememiştim. Bana botoxta bu normal demisti ama nedense sonraki farklı doktorlara yaptırdığım uygulamalarda bu sorunu yaşamadım. Demek ki normal değilmiş.
Merhaba bende 15 gun once yaptirdim massater botoks başka bir doktora ve yuzumde asimetri olustu. Bir tarafim normal gülüyor diğer tarafım gulemıyor. Çok kötü oldu. Bugun Dr kontrolüm vardı 1 aya gecer dedi. Sizin 3 ay surmus insallah O Kadar surmez.sonra Tamamen gectimi. Sonra kime yaptırdınız ankarada

Merhaba bende 15 gun once yaptirdim massater botoks başka bir doktora ve yuzumde asimetri olustu. Bir tarafim normal gülüyor diğer tarafım gulemıyor. Çok kötü oldu. Bugun Dr kontrolüm vardı 1 aya gecer dedi. Sizin 3 ay surmus insallah O Kadar surmez.sonra Tamamen gectimi. Sonra kime yaptırdınız ankarada
Merhaba,

Tamamen geciyor. Ben Ankarada degil istanbulda yaptiriyorum.

Back