Op. Dr. Mehmet SUCUBAŞI / Ekol Kbb İzmir

greyyy

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
33
11
18
Merhabalar izmir ekol kbb hastanesinde mehmet sucubaşına ameliyat olan var mı? Instagram sayfasını inceledim çok başarılı gözüküyor.

Ben de merak ediyorum var mı acaba? Bugün keşfettim yaptığı ameliyatlar iyi görünüyor

Aynen bende merak ediyorum haftaya perşembe randevu aldım bakalım nasıl

Mehmet beye ablam ameliyat oldu. Kemerli burnu yine kemerli bıraktı. Zar zor revizyonu kabul etti. Açık teknik yapacağın dedi ancak anesteziyi alınca kapalı teknik bişeyler yapmış sanırım doldurmuş arayı kemer gitmiş gibi göstermiş. Çok pişmanız. İlk etapta kibar gibi olan dr sonra o kadar kabalaştı ki ağlattı hastasını bir sürü. Hastanın adı emine cantekin sorabilirsiniz. Bizde insta profiline kanmıştık

Merhabalar. Paylaşımınız üzerinden baya zaman geçmiş fakat ben Mehmet sucubaşı'na ameliyat olmuş biri olarak görüş bildirmek istedim. İletişim konusunda çok aksilikler yaşadık kendisi ve asistanlarıyla. Burun ameliyatı ile göz kapağı ameliyatı ve askılama için kendisine ödeme yaptım fakat göz kapağıma ameliyat yapmayı unuttu. Yaparız deyip oyaladı her gittiğimde. Ben ısrarcı olunca da farklı bi işlemle gözümü daha da mahvetti. Başka bi sosyal paylaşım platformunda şikayetimi yazdım ameliyat olacaklara fikir olsun diye fakat yayınlanırken asla bu kliniğin adını paylaşmıyorlar! Sonuç burun ameliyatından da iple askılamadan da memnun kalmadım. İnstagram sizi aldatmasın zira benim burnumu hiç paylaşmadılar.

Eklentiler

• jpg.webp
    jpg.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 117
Back
X