Op.Dr.M.Veli ASLAN- Estetik,Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

EbRuLi

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
1.416
25
39
1976 yılında girdiği Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1984 yılında mezun olup “Tıp Doktoru” ünvanını aldı.
1985 yılında, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı’nda ihtisas çalışmalarına başladı.
1988’de 6 ay süreyle Viyana’da (Avusturya), Hanno Milessi’nin kliniğinde Mikrocerrahi ve Mikronörocerrahi alanında staj yaptı.
1992’de ihtisas çalışmalarını tamamlayarak Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı oldu.
1993-1994 yılları arasında, SSK Ankara Eğitim Hastanesi’nde uzman doktor olarak çalıştı.
1994’ten itibaren, Ankara’da, kendi muayenehanesinde hizmet vermeye başladı.
2007 yılından itibaren Boğaziçi Tıp Merkezi'nde çalışmaktadır.

Ben 11 Mart 2010 da operasyon geçirdim. Çok da memnunum. KK da gören arkadaşlarımızda çok beğendiler. Bu sebeple doktorum bilgilerini paylaşmak istedim. Benden sonra giden ve memnun kalan- kalmayan tüm arkadaşların Veli Arslan ile ilgili fikirlerini burada toplarsak, operasyon olacak kişiler daha net karar verirler.

Sevgiler,

Son düzenleme:
aynen bende kendisine 14 nisanda ameliyt oldum ve çok menunumm doktorumdan bende burdaki arkdaşlara tavsiye edebilirimmmm

1976 yılında girdiği Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1984 yılında mezun olup “Tıp Doktoru” ünvanını aldı.
1985 yılında, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı’nda ihtisas çalışmalarına başladı.
1988’de 6 ay süreyle Viyana’da (Avusturya), Hanno Milessi’nin kliniğinde Mikrocerrahi ve Mikronörocerrahi alanında staj yaptı.
1992’de ihtisas çalışmalarını tamamlayarak Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı oldu.
1993-1994 yılları arasında, SSK Ankara Eğitim Hastanesi’nde uzman doktor olarak çalıştı.
1994’ten itibaren, Ankara’da, kendi muayenehanesinde hizmet vermeye başladı.
2007 yılından itibaren Boğaziçi Tıp Merkezi'nde çalışmaktadır.

Ben 11 Mart 2010 da operasyon geçirdim. Çok da memnunum. KK da gören arkadaşlarımızda çok beğendiler. Bu sebeple doktorum bilgilerini paylaşmak istedim. Benden sonra giden ve memnun kalan- kalmayan tüm arkadaşların Veli Arslan ile ilgili fikirlerini burada toplarsak, operasyon olacak kişiler daha net karar verirler.

Sevgiler,

resimlerine bakabilirmiyim canım?

tatlım son zamanlarda yok resmim. zaten çok da çekip sürekli bakmak istemiyorum çünkü o zaman aradaki farkı anlamam zor oluyor. Bu hafta içinde mutlaka eklerim. Takip et istersen.

Ben de galiba Veli Bey'e olacagim iyice karar verdim.. Sadece mipa34'un burnunu gordum ve yetti :))) 2 ay sonra olurum insallah yillik iznim o zamana denk geliyor olanlar olmayanlara sans dilesiiiiiin :))))))

Ben de galiba Veli Bey'e olacagim iyice karar verdim.. Sadece mipa34'un burnunu gordum ve yetti :))) 2 ay sonra olurum insallah yillik iznim o zamana denk geliyor olanlar olmayanlara sans dilesiiiiiin :))))))

hadi bakalım bende birkaç gün içinde fotolarımı koyacağım. Görürsünüz Veli Bey'in başka bir operasyonunu. Bende çok çok memnunum.

Seninkini de merak ediyorum ama herkes cok begendigine gore eminim cok guzel olmustur, ne guzel ya siz oldunuz bitti :)))) Hemen randevu aliym ben umarim sorun cikmaz.

Seninkini de merak ediyorum ama herkes cok begendigine gore eminim cok guzel olmustur, ne guzel ya siz oldunuz bitti :)))) Hemen randevu aliym ben umarim sorun cikmaz.

canım mipa benim burnumu görünce gitti. Onunki iyi olunca bende rahatladım:) KEsin referans oldum çünkü mipacığıma. Şimdi çok güzel oldu:)

Veli Bey bir zamanlar Ankara'daki muaynehanesinde 4000 TL ya yapıyormuş bu operasyonu. Boğaziçi Estetik de sabit bir rakam var.

evet tatlım. Ancak yaz dönemi olduğundan yoğun olabilir. Belki Veli Bey tatile çıkabilir. bu yüzden belki 15-20 günü bulabilir. Ancak genelde 10 güne alabiliyorsun sorun olmuyor.

ebruli_sultan mrb.. ya bende geçenlerde görüştüm boğaziçi tıp merkezinde bir dokorla ama bana pek güven vermedi. bana gösterdiği ben yaptım dediği fotoları nett buldum :s yani onun yaptığı meçhul.. o hastaneye güvenip güvenmemem konusunda karar veremedim. boğaziçinde başka ameliyat olan arkadaşlar var mı ? varsa iraz bilgi verebilirlerse sevinirim

Kızlar, ben geçen Pzt ameliyat oldum. Alerji ve deviasyon sorunum da vardı. Veli Bey'in de görüşü dahilinde KBB uzmanının da ameliyata girmesine karar verildi. Bu önerisi bana çok güven verdi. Önce Yavuz Baç girdi ameliyatıma, sonra Veli Bey estetik için girdi.
Muayenede ve sonrasında yapılan işlemlerden çok memnunum, gerçi çok canım tatlı onları çok zorluyorum ama emin ellerde olduğumu bana hissettiriyorlar. Abartılı hasta ilgisi göstermiyorlar.
Bu Pzt işe başladım. Kontrollerim devam edecek. Yarın alçım çıkıyor. Şu anda şişlerim inmeye başladı ve morarmalarım sıfırlandı.
Umarım biraz bilgi verebilmişimdir.
Hoşçakalın.

Kızlar, ben geçen Pzt ameliyat oldum. Alerji ve deviasyon sorunum da vardı. Veli Bey'in de görüşü dahilinde KBB uzmanının da ameliyata girmesine karar verildi. Bu önerisi bana çok güven verdi. Önce Yavuz Baç girdi ameliyatıma, sonra Veli Bey estetik için girdi.
Muayenede ve sonrasında yapılan işlemlerden çok memnunum, gerçi çok canım tatlı onları çok zorluyorum ama emin ellerde olduğumu bana hissettiriyorlar. Abartılı hasta ilgisi göstermiyorlar.
Bu Pzt işe başladım. Kontrollerim devam edecek. Yarın alçım çıkıyor. Şu anda şişlerim inmeye başladı ve morarmalarım sıfırlandı.
Umarım biraz bilgi verebilmişimdir.
Hoşçakalın.

çok sevindim canım. Yine Veli Bey, yine başarılı bir operasyon valla. Ne diyim:)
zamanla kendini çok daha iyi hissedeceksin. Çok geçmiş olsun,

ebruli sultan merhaba.ben de estetik düşünüyorum ama aşırı korkuyoru.veli bey tasarım yapıyor mu yani istediğimiz buruna çok yakn bir burun olablirmi.ve birşey daha kapalı teknik mi açık teknik mi kullanıyor?şimdiden teşekkürler

Ben de Veli Bey'e göğüs ameliyatı olmak istiyorum.Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen?

Merhaba arkadaslar, ben de onumuzdeki ay Veli bey e burun estetigi olmak istiyorum, sizin yazdiklarinizi okuyunca ona olmaya karar verdim. Ama biraz endiseliyim, ameliyat sonrasi cok aci oluyor, tamponlar cikarken cok canim yandi demis herkes.

birde, veli bey e ameliyat olanlar fotograflarini gorebilmem icin beni ekleyebilir mi?

cok tesekkurler :)

X