Op.Dr. M.Nebil BOZDOĞAN Yorumları

Kesinlikle size katiliyorum çünkü benim içinde aynı çok doğal olduğunu söylüyor herkes ve bayiliyorlar

Nebil Bozdoğan ın başarılı geçen amaliyatları yerine başarısızlıkla sonuçlanan ve aynı ameliyatta görülen simetri bozukluğu, morluk, fonksiyon bozuklukları vb, sorunların olduğunu da bilmekte yarar var... O nedenle KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM kendisini...

Siz haksızlık yapıyorsunuz ben ve kardeşim arkadaslarim oldukça memnunuz siz mehmet Nebil Bozdoğan karalamayı bi bırakın isterseniz her gören burnumuza hayran kalıyor yanlış bilgilendirmeyin insanlari

mariamar tarafından yazılanları hayretle okudum çünkü geçen gün gittiğim görüşmede her ne kadar göğüs büyütme ve çarpık bacak için gitmiş olsam da tamamen meraktan yaptığı burunları merak ettiğim için görmek istedim, kendisi de yaptığı burunların fotoğraflarından birkaç tane göstermişti hepsi de ağzım açık hayranlıkla baktığım burunlardı

elbette bu konu hakkında yazmamın bir anlamı olmayacak çünkü ben göğüs ve bacak ameliyatını tecrübe edicem ama gördüğüm burun sonuçlarından sonra Nebil beye iyi burun yapmıyor dersem kul hakkına girmiş olurum, iftira etmiş olurum. Allah korkusunu doğduğumdan beri bilir ve yaşarım çok şükür. işte bu yüzden açıkça ve rahatlıkla diyebilirim ki Nebil Bozdoğan için bu şekilde yazan ve bunları diyen iftira atmaktan ileri gitmez benim gözümde doktorumdan çok memnunum 7 ekimde ameliyatım var ve heyecanımı mutluluğumu hiç bi yorum bozamaz Rabbime şükürler olsun.

Eğer burnunuzda kemik eğriliği varsa ve nefes almakta güçlük çekiyorsanız kesinlikle Nebil Bozdoğan'a ameliyat olmayın derim. Septum deviasyon sorunu açısından en ufak bir düzelme olacağını sanmıyorum. Septum deviasyon için bir KBB uzmanına ameliyat olmanızı öneririm. Nebil Bozdoğan'a ameliyat olduktan bir süre sonra nefes almamda hiçbir düzelme olmayınca muayene olduğum KBB doktoru burnumdaki kemik eğiriliğinin fena halde olduğunu söylemişti. Bu da ameliyatta kemik eğriliği adına en ufak bir işlem yapmadığı veya var olan eğriliği daha da kötü bir duruma soktuğunun göstergesiydi maalesef.

Öte yandan eğer Nebil Bozdoğan'a burun estetiği yaptırmayı düşünüyorsanız da uzak durun derim. Allah korusun asimetrik bir burun ve kalıcı morluklarla baş başa kalma ihtimaliniz az değil. Tabi ki başarılı olduğu operasyonlar da vardır ama başarısız operasyonlarının da sayısının az olmadığını kendisi hakkında yapılan birçok olumsuz yorumdan görebilirsiniz. Keşke hastalarına sadece başarılı operasyon sonrası resimler yerine başarısız olanları da gösterip riskler hakkında aydınlatsalar.

Not: Kişilik olarak hocaya hiçbir sözüm yok, ilgili bir doktor. Ayrıca herhangi bir doktor önerim de yok. Sadece burun estetiği için uzak durmanızda yarar olduğunu belirtmek ve ameliyat olmayı düşünen kişileri uyarmak istedim. Yine de bütün uyarılara rağmen olmak isteyen riskleri göze alıp olabilir tabi ki. Bu durumda inşallah o arkadaşların ameliyatları sonrasındaki durum da hocanın başarısız burun ameliyatları gibi olmaz. Geçmiş olsun.

Ben burun ve yüz gerdirme yaptırdım hiç memnun kalmadım kontrolde ağladım sinirden bana piskolojın buzuk dedi ve ben ondan ağlamayın bir çaresine bakarız demesini beklerken yani arkadaşlar 26 bin tl çöp oldu parayı alana kadar çok iyiler ondan sonra elfatiha hiç bir değişim yok işin kısası zaten aslan yattığı yerden belli olur derler ya muayenesi çok vasat tavsiye etmiyorum emin oldugunuz doktora gidin benim yaşadıklarımı yaşamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…