şimdi jimeri aradım.............
jale hanım haftaya çarşambadan sonra hasta kabulune başlıyor dediler....
ssk ile anlaşması yokmuş
pembe maviyi aradım rütin idrar kan tahlil sonuçlarım çıktı mı diye..çıkmış..........
ama jale hanım henüz gelmedi 3 gibi gelecek dediler....
yani telaş etmeyelim henüz tam olarak pembe maviden de ayrılmadı
İyice kafam karıştı nasıl yanii benim yarın için randevum var Jimerde Jale hanımda ve dün bana yarından itibaren buradan ayrılıp Jimere geçiyorum dediaradım jimeri
şu anda muayeneler özel olarak yapılıyormuş
ilerde sgk kapsamına geçecek dedi kız
çarşambaya kadar bi randevu veremiyolarmış
bende dedim doğuma ne kadar ücret ödücez
doğum sgk üzerinden dedi
yani jale hanım oranın doktoru olduğu için doğuma bir sgklı o hastaneye ne veriyorsa bizde onu vercekmişisz öyle dedi:bbo:
merhaba beyaz melek,
seninle ben daha evlenmeden önce yazışmıştık özelden. o zamanlar sorum doğum kontrolüyle ilgiliydi. şimdi ise 7 aylık evliyim ve ben de bebek düşünmeye başladım. ön muayene olacak bir doktor arayışındayım. jale gürlülerin adını çok duydum. jimere de giden arkadaşlar memnun. ama endişem fiyat konusunda. emekli sandığına bağlıyım. yazdıklarınızı okudum ama kafam çok karıştı. özele bakmayacakmıy mış jale hanım, tam anlayamadım. durum netleşince bana da özelden yazar mısınız?haziran gibi hamilelik planlıyorum. bu aralar bir muayene olmak istiyorum.
Jaleyle dün yüzyüze konuştuk .Şimdi siz aradık deyince bende bir arayım dedim .benim artık muayeneler 2 güne düştü zaten her an doğum bekliyoruz .Son günlerin psikolojisi zaten garip yaşayıp göreceksiniz inşallah .Fizksel olarak değil de psikolojik olarak zor bir dönemdi zaten hamileliğim birde bunlar üzerine .Neden bu çifte standart onu hiç anlamıyorum .Yarınki muayeneden sonra gelilmeleri yazarım bugün yada gece stresten doğurmazsam tabii .Yemin ederim para hiç önemli değil allaha şükürler olsun .Ama neden eğitimine yada başka ihtiyaçları için ayırmamayım böyle bir imkan varsa :1no2:telefnla olmaz bu iş bak senin çok az zamanın kalmış hatta h,ç kalmamış sen git jimerde bul jaleyi görüş yüzyüze bi sonuç al yani
jaleyle dün yüzyüze konuştuk .şimdi siz aradık deyince bende bir arayım dedim .benim artık muayeneler 2 güne düştü zaten her an doğum bekliyoruz .son günlerin psikolojisi zaten garip yaşayıp göreceksiniz inşallah .fizksel olarak değil de psikolojik olarak zor bir dönemdi zaten hamileliğim birde bunlar üzerine .neden bu çifte standart onu hiç anlamıyorum .yarınki muayeneden sonra gelilmeleri yazarım bugün yada gece stresten doğurmazsam tabii .yemin ederim para hiç önemli değil allaha şükürler olsun .ama neden eğitimine yada başka ihtiyaçları için ayırmamayım böyle bir imkan varsa :1no2:
Canım hayırlısı ile doğsun güzel kızın..............
Tüm aldıklarını inceledim harika şeyler almışsın...........
Benim daha çok eksiğim var tatkım ama 4,5 ayım var bu süre içinde tamamlarım eksiklerimi............
Inşallah görüşürüz tatlım
çok teşekkür ederim canım
benim hala var eksiklerim herşeyleri tam olmasın zaten ihtiyaçlar ve eksikler bitmiyor hergün yeni bir ihtiyaç çıkıyor .acele etme zaten eğer fiziksel olarak bir sorunun olmazsa ki inşallah olmaz . Son gününe kadar gezersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?