yersia benden cevap istemişsin veriyorum...doktor ve çevrelerine ne kadar uzak olduğunu yazdıkarından anlayabiliyorum...ben kendi fikirlerimi beyan ettim.yazdıklarımı bir daha oku istersen.ben o an para talep etmiştir demedim.hasta ve çevresini kazanma adına yapılıyor bunlar dedim.önce okumayı deneyelim arkadaşlar....NEYSE BEN YAZDIKLARINIZDAN İNAN ÇOK SIKILDIM...bu konu hakkında cevap beklemeyin ya da istemeyin benden...çünkü malesef anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuzzzzz okumuyorsunuz
canım bak doktorlar hipokrat yemini ediyorlar,
ben sanmıyorum o kadar ticari düşünceyle yaklaşacaklarını.
yani madem konumuz mecbue onu ele alırsak,
kız birsürü hastane ve doktora yönlendiriliyor.
küvöz yok diye elden ele dolaşıyor,
bütün doktorlar benzer şeyleri söylüyor,
ama küvöz olmadığı için tedaviye başlayamıyorlar.
medicalde küvöz olduğu için mecburen oraya gidiyor ve ahmet bey bakıyor.
yani acil durumda bir hasta var, bebeğin ve annenein hayati tehlikesi var.
doktor olarak da ahmet bey görevini yapmış ve hemen müdehale etmiş.
yani o anda ben şuna güzel bir tedavi yapayım, beni başkalarına tavsiye etsin, çevre ve hasta kazanayım mantığını güttüğünü hiç sanmıyorum.
ha burada ahmet bey yerine başkası da olabilirdi, burada kimsenin reklamı yapılmıyor.
kız bebeğin ve kendisinin hayatını kurtardığı için de ahmet beye minnet duyuyor doğal olarak. jale hanımdan da çok memnundum, herşey iyi gidiyordu ama neden benim bu sorunumu farkedemedi diyor. kızın derdi bu yani. ha bunu o da söylemiyor, aynı hastaneden başka bir doktor söylüyor. daha önce farkedilmesi gerekirdi diyor.
eğer demiş olsaydı bu sorun çok yeni başlamış, doktorun farketmemesi normal diye mecbue o zaman ona da inanacaktı ve jale hanıma bu kadar yüklenmeyecekti. ama kızın yarası var yani. onu da anlamamız lazım.