- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.834
- 498
- Konu Sahibi istanbullondra
-
Her şey muayenede belli olacaktır tabiki.. Damla protez kullandığı hastaları muayenehanede görmüştüm. Ama protez şekline çok takılma,inan uygun yöntemle istenilen şekle gelecektir zaten gögüslerin. Tabi sabırlı olmalı ve bazı şeyleri zamana bırakmalısın.Bunu hazırlıklı olmalısın..Dun gece attigim mailin cevabi geldi arkadaslar : """Göğüs yapınız ve istekleriniz ön planda tutularak uygun şekil protez kullanılacaktır.Bunu da muayane ile karar vereceğim, daha önce de belirttiğim gibi."""
Evet canım benimkiler moderate plus.ama doktorumun gösterdiği high profile olanlar da bence çok doğal ve güzeldi.yine damlayı andırıyorlardı.benimkilerin moderate plus olmasını eşim istedi:))yükseklik daha az olduğu için daha az dikkat çekeceklerini düşündü.belki daha da doğal görünmesine etkisi olmuş olabilir gerçekten.Evet canim senin ben yandan bakinca damla sandim gercekten :) simdi damlaninda ultra hight i da ayni yuvarlak gibi bende bunu arkadasimda gordum :)
Bide seninkiler moderat plus hatirlarsam ondan damla gibi duruyor sanirim
evet seninkinin inişi damla gibi gerçektende.. mesela benim üstler daha şiş ama seninki daha doğal iniyor. damla isteyenler mod. plus kullanmalı diyebiliriz belki de..Evet canım benimkiler moderate plus.ama doktorumun gösterdiği high profile olanlar da bence çok doğal ve güzeldi.yine damlayı andırıyorlardı.benimkilerin moderate plus olmasını eşim istedi:))yükseklik daha az olduğu için daha az dikkat çekeceklerini düşündü.belki daha da doğal görünmesine etkisi olmuş olabilir gerçekten.
Evet canım olabilir.benim bir de kendi dokum çok çok azdı ona rağmen belirgin bir geçiş olmadı.yuvarlak istememdeki bir sebepte dediğin gibi damlaya göre daha yumuşak olması.evet seninkinin inişi damla gibi gerçektende.. mesela benim üstler daha şiş ama seninki daha doğal iniyor. damla isteyenler mod. plus kullanmalı diyebiliriz belki de..
bir de damla protez coh 3 ile yapılıyor. yani en sert malzeme ile.. bizimkiler ise coh. 1
Ameliyat ucretler sanirim 7000-9000 tl.ücretini bilen var mı ortalama?
5500 benimücretini bilen var mı ortalama?
Hayır canım.Doktordan doktora,hastaneye göre ,ameliyat planlamasına göre herşey değiştiriyor fiyatlarıYurtdisindan gelenlere daha yuksek fiyatlar veriliyor anlasilan
O hasan beyin fiyatı değil yanlışlık olmasın başka bir ilde başka bir Dr un ücreti ayrıca 8 bin iyi bir fiyat bana 9 verilmişti Bana 8000.00 fiyat verildi . 2500.00 tl fark
Senin resimlerini gorebilecekmiyim ameliyat olmadan canim ?Hayır canım.Doktordan doktora,hastaneye göre ,ameliyat planlamasına göre herşey değiştiriyor fiyatları
İstanbulda 5500 e yapan varsa Ankarada daha uyguna vardır herhalde5500 benim
Izlemeye aldım,bakabilirsin..Senin resimlerini gorebilecekmiyim ameliyat olmadan canim ?
Bu fiyat özel Hastanedeki fiyat değil! Tıp fakülteside yapılan bir ameliyat fiyatı. Tabiki devlet üniversite hastanelerinde fiyatlar çok dahanuygun özel doktorlara ve hastanelere göre.İstanbulda 5500 e yapan varsa Ankarada daha uyguna vardır herhalde
Bu fiyat özel Hastanedeki fiyat değil! Tıp fakülteside yapılan bir ameliyat fiyatı. Tabiki devlet üniversite hastanelerinde fiyatlar çok dahanuygun özel doktorlara ve hastanelere göre.
Istanbulda Bogaziçi Tıp Merkezi'de özel bir hastane .Fiyatlarıda 5000-5500 gibi idi yanlış hatırlamıyorsam. Çünkü buradaki doktorlar bu hastanede çalışıyor,ameliyatlarını bu hastanede yapıyor.Buda fiyatı düşürüyor. Normalde özelde artık 8000 den başlıyor meme büyütme ameliyatı.Ben bi kaç arkadaşla konuştum özelle devletin fiyat farkı yok artık 5 in üstünde devlet dediler o yüzden sordum
Tesekkur ederim. Doktor beyi de seni de tebrik ediyorum sonuclar icin. Etkilendim...Izlemeye aldım,bakabilirsin..
Bende teşekkür ederim.. Istediğim sonuç tamda böyle idi hayal ettiğim gibi.. Büyüklük,şekil sonuç istediğim gibi oldu şükürler olsun.. Diğer tüm operasyonlarımdanda memnun kaldım. Umarım sizde çok mutlu olursunuzTesekkur ederim. Doktor beyi de seni de tebrik ediyorum sonuclar icin. Etkilendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?