Op. Dr. H. Nazmi Bayçın hakkında bilgi paylaşım

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.487
1970 yılında "oğlak" burcu olarak Manisa'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini bitirdikten sonra 1986 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girdi. 1993 yılında tıp fakültesini bitirerek aynı yıl plastik ve rekonstrüktif cerrahi ihtisasına başladı, 1999 yılında uzman oldu. Sackler Tıp Fakültesi'nde Prof. Daniel J. Hauben ile birlikte meme cerrahisi ve estetik yüz cerrahisi konusunda çalışmalar yaptı. Yurt içi ve yurt dışında yayınlanmış 24 adet bilimsel çalışması ve birçok kongrede sunulmuş bildirileri bulunmaktadır. Yurt içi ve yurt dışında düzenlenen bilimsel organizasyonları yakından takip etmektedir.

Burun estetiği
Göğüs büyütme
Göğüs küçültme
Göğüs dikleştirme
Meme rekonstrüksiyonu
Jinekomasti
Karın germe
Liposuction
Yüz estetiği
Alın germe
Yüz germe
Boyun germe
Yüz dolgunlaştırma
Kaş kaldırma
Göz kapağı estetiği
Kulak estetiği
Cinsel organ estetiği
Vajina daraltma
İç dudak estetiği
Dış dudak estetiği
Kasık germe
G noktası büyütme
Kol germe
Bacak germe
Yağ injeksiyonu
Saç ekimi
Dermabrazyon
Yüz iskelet cerrahisi
Lazer epilasyon
Botoks
Mezoterapi
Lipoliz
Sellülit tedavisi

doktor beye yorum yapan kimse yok . Ben ameliyat olacağım ama kimse yorum yapmamış. belki buradan birileri çıkar.:Saruboceq:

Ben ameliyatımı oldum. İlgisi alakası ve sonucu ile doktoruma çok teşekkür ediyorum. vereliniortak

geçmiş olsun:) sanırım burun amelıyatı oldunuz resımlerınızı bızımle paylaşır mısınız bı fıkrımız olması açısından doktor bey hakkında.

geçmiş olsun:) sanırım burun amelıyatı oldunuz resımlerınızı bızımle paylaşır mısınız bı fıkrımız olması açısından doktor bey hakkında.

Ben göğüs büyütme ameliyatı oldum Nazmi beye. Forumda damla ile başlayan bir bayan vardı yaptıran . o bana destek mesajı yazmıştı nazmi beyi öven. heralde o resim yollar. ben de utanmasam resim yollardım ama :eek:

Ben göğüs büyütme ameliyatı oldum Nazmi beye. Forumda damla ile başlayan bir bayan vardı yaptıran . o bana destek mesajı yazmıştı nazmi beyi öven. heralde o resim yollar. ben de utanmasam resim yollardım ama :eek:

siz memnunsanız gerek yok fotoya ozaman:sm_cool: :)

ıyı guzelde oğlak burcu oldgunun bılgılerde verılmesıne guldum cok valla

X