Op. Dr. H. Beyhan Kanmaz Hakkındaki Düşünceleriniz, Tecrübeleriniz, Önerileriniz

arkadaşlar mrb. malum ramazan bitiyo. bu sene geç kaldım başlamak için ama diyorum ki bayramdan sonra epilasyona başlıyım. pek bilgim yok açıkcası fiyat nedir tedavi nedir hangi epilasyon daha iyi sonuç verir. ayrıca Beyhan beyi tavsiye etmişsiniz gerçekten bu konuda iyiler mi. beni bilgilendirirseniz kafamdaki soruları çözüp bi an önce başlamak istiyorum epilasyona. şimdiden çok tşk.

canım internetten Beyhan Kanmaz diye aratırsan, hem kendi sitesini hem de kliniğine ait olan diğer siteleri görebilir ve iletişim bölümünden kendisine ulaşabilirsin. buradan sana adres ve fiyat vermem yanlış olur. kliniği aradığında emin ol fazlasıyla bilgilendireceklerdir seni.

arkadaşlar Beyhan Bey'in kliniği Marmara Forum/Garden Office binasına taşınıyor bilginiz olsun. kliniğe telefonla ulaşıp ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Yaptığım her türlü diyet ve spora rağmen vücudumda hala yok edemediğim yağlarım vardı. Çevremde esaslı araştırmalarım ve tavsiyeler üzerine Op. Dr. H. Beyhan Kanmaz Beyi tanıma fırsatı böylelikle başladı.Bana verdiği bilgiler ve güven doğrultusunda liposuction yapılmasına karar kıldık. İşlemin basitçe olarak tanımı vücudumuzda belli bölgelerde birikim yapmış yağların ince bir kanül yardımıyla vakum yapılarak çıkartılmasıdır. Bölgesel yağları sporla ya da diyet programlarıyla yok etmek imkansızdır. Çoğu kadın her türlü yöntemi denese de bu yağlardan bir türlü kurtulamaz.Op. Dr. H. Beyhan Kanmaz, liposuction diye bilinen yağ aldırma yöntemiyle operasyon yaparak beni 15 yıl önceki halime getirdi.Eşim bile bundan o kadar memnun kaldı ki kendisi bile karın yağlarını aldırdı...Buraya yazarak sizlere tavsiyede bulunmayı borç bildim.

merhabalar.bende sizin gibi mağdur kişilerden biriydim.fakat dr.H.beyhan kanmaz hocamla tanıştıktan sonra hayatım değişti diyebilirim.karnım ve yan simitlerimde fazlalıklar vardı.bende hocamla bu site aracılığı ile tanıştım.ve liposuction yaptırdım.şuan hayatım değişti diyebilirim.istediğim vücut şekline kavuştum.hocamın ellerine sağlık.kendisi işinde gerçekten uzman herkeze tavsiye ediyorum.

Uzun zamandır liposuction yaptırmak için Dr araştırmasındayım bunca tavsiyeden sonra beyhan beye de muayne olmaya ve görüşmeye karar verdim

mrb. arkadaşlar ben de bir süredir epilasyon yaptırmak istiyorum ama çok tereddütlüyüm bu konuda. güvenilir ve temiz bir yer bulmak çok zor benim için sanırım. bana tavsiyede bulunacak olan varsa cok memnun olucam gerçekten.

canım sana gönül rahatlığı ile Beyhan beyin kliniğini tavsiye edebilirim. Benim dışımda orada epilasyon yaptıran arkadaşlar da var burada onlar da sana görüşlerini aktaracaklardır sanırım :)

canım sana gönül rahatlığı ile Beyhan beyin kliniğini tavsiye edebilirim. Benim dışımda orada epilasyon yaptıran arkadaşlar da var burada onlar da sana görüşlerini aktaracaklardır sanırım :)

senin dışında mı ? O kadar yardım sever bir kişisiniz ki 20 tane üyelik almışsınız : )

detaylar az sonra ...

bhr37
whisper34
betulshn86
seda232
miyasem
mufidekit
elvan12
ecenurr93
mavis13

bunlarda geçen sene patlayan üyelikleri...

Kibarca uyarmışız ama malesef sonuç kocaman sıfır....

Şimdi bu kurum veya kişi beni hadi dava etsin.....

Telefonda söylenecekler ;

- Sekreterim yaptı
- WEB ekibim yaptı
- İnanın benim haberim yok

Ben sizi atmaktan bıktım siz insanların umutları ile oynamaktan bıkmadınız...

Yazılanları okusanıza bu başlıkta gri olan kullanıcıların hepsi aynı ...

muhteşem senaryo

şaka gibi...

körler sağırlar birbirini ağırlar...

Bu arada reklamını yaptıkları doktorların listesini de vereyim zahmet edip araştırmayın ;

Beyhan Kanmaz, Şerafettin Saraçoğlu, Taner Korkut....

Neden bu kadar tepki verdin derseniz ;

kesinlikle önermiyorum ablam doğumunu orada yaptı şiddetle karşıyım yaşadıklarını yazıp sizi üzmek istemem ama önermiyorum

bu mesaj ile başka insanları hatta hatta meslektaşlarını nasıl kötületirsin ?

İşte bu yüzden siteyi kendi amaçları doğrultusunda kullanan kişi ve kurumları şiddetle kınıyoruz ve gereği ne ise yapılmalı be yapacağınızdan eminiz

Bu arada duydum ki telefonumu arıyormuşsunuz buyrun ;

Tel : 05453657552 / 054kdnlrklb

Buluyosunda yahu

Gözünden hiçbişi kaçmıyor

bu arada üyeliğim için teşekür ederim (yardımcı olmuştun )

Ay şaka gibi cidden. Sadece kendisi yazıp çizmiş.. Yazık değil mi buradaki insanlara, sağlık bu şakaya gelmez.. bunun vicdani durumunu nasıl kaldırabiliyorlar aklım almıyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…