iyi günler herkese. öncelikler şunu söylemeden rahat edemem sanırım, Beyhan beyi gerçekten çok seviyorum. onunla tanıştığımız günden bu yana hem kendime güvenim geldi hem de tek derdi para kazanmak olmayan, gerçekten hastanın sağlığını da düşünen bir insan tanımanın mutluluğunu yaşadım. inanın Beyhan beyle konuşurken para en son planda kalıyor. kesinlikle hastanın psikolojisini ve operasyon sonucunda nasıl bir durumda olacağını çok iyi analiz ediyor. yaklaşık 3 ay önce burnumdaki sorun nedeniyle ameliyat olmam gerektiği söylendi. Bırakın ameliyatı, ben iğne olmaktan dahi korkan bir insandım. bir akrabamın tavsiyesi üzerine Beyhan Kanmaz'la ön görüşme yapmak suretiyle tanışma fırsatımız oldu. zaten odasına girer girmez sizi öyle güzel karşılıyor ki, profesyonel olduğunu ve gerçekten güven verdiğini hissediyorsunuz. yaklaşık yarım saatlik görüşmenin ardından beni ameliyat olmaya ikna etti. 2 hafta sonrasına gün kararlaştırdık. ve ameliyat olduktan sonra, hem burnumun almış olduğu görünüm hem de benim ruhsal durumum o kadar üst düzeyde oldu ki, anladım ki bu zamana kadar boşuna korkmuşum çekinmişim. tam istediğim gibi sonuçlandı ameliyat. ameliyattan sonra bile farklı güzellik uygulamaları için sürekli Beyhan beyin kliniğine gitmeye devam ediyorum. çok ilgili ve gerçekten profesyonel bir insan. sonuçta 32 yıllık hekim olmasının verdiği bir olgunluk da var tabiki. ben çok çok memnunum kendisinden. size de gerçekten gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum Beyhan Kanmaz'ı.