• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. H. Beyhan Kanmaz Hakkındaki Düşünceleriniz, Tecrübeleriniz, Önerileriniz

anteen

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
10
0
16
İstanbul
Op. Dr. H. Beyhan Kanmaz Hakkındaki Düşünceleriniz, Tecrübeleriniz ve Önerilerinizi Burada Paylaşabilirsiniz.

Selam arkadaşlar. ben düzenli olarak Beyhan beyin kliniğine epilasyona ve diğer güzellik uygulamalarına gidiyorum. sık sık yüz mezoterapisi yaptırıyorum. yaklaşık 2 senedir en ufak bi şikayetim bile olmadı. Gerek kendisi, gerek kliniğinde çalışan diğer görevliler çok güleryüzlü ve sıcakkanlı. Gözü kapalı tavsiye edebileceğim bir doktor Beyhan bey.

canım sana katılıyorum.Ben de düzenli aralıklarla kendisine gidiyorum. ben genelde botox için gidiyorum. şuana kadar hicbir şikayetim olmadı gercekten. gayet memnunum. kendisi de, çalışanları da gayet iyi ve profesyonel insanlar. gözü kapalı gidebileceğiniz ve güvenebileceğiniz bir doktor Beyhan bey.

merhabalar. gecen ay bitti benim epilasyon seanslarım. yaklasık 1 senedir epilasyon yaptırıyordum Beyhan beyin kliniğinde. çok sıcakkanlı güleryüzlü bir insan. Klinikte tanıstıgım diğer hastaların da söylediği kadarıyla gerçekten çok da iyi bir doktor kendisi estetik konusunda. klinikteki çalışan bayanlar da çok saygılı çok güler yüzlü ve ilgli insanlar. tatilden geldikten sonra da bazı operasyonlar yaptırmak istiyorum ve tercih edeceğim isim yine Beyhan Kanmaz olacak :)

kızlar mrb. ben Beyhan beyin kliniğinde tedavi görmeye devam ediyorum. düzenli olarak selülit mezoterapisi için yardım ve tedavi alıyorum kendisinden. geyet de memnunum. hem kişilik olarak hem mesleki tecrübe ve başarı olarak çok iyi bir insan ve doktor Beyhan bey. Güzellik adına aradığınız herşeyi bulabilirsiniz kliniğinde. çalışan personeller de cidden çok başarılı insanlar. rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir doktor Beyhan Kanmaz.

iyi günler herkese. öncelikler şunu söylemeden rahat edemem sanırım, Beyhan beyi gerçekten çok seviyorum. onunla tanıştığımız günden bu yana hem kendime güvenim geldi hem de tek derdi para kazanmak olmayan, gerçekten hastanın sağlığını da düşünen bir insan tanımanın mutluluğunu yaşadım. inanın Beyhan beyle konuşurken para en son planda kalıyor. kesinlikle hastanın psikolojisini ve operasyon sonucunda nasıl bir durumda olacağını çok iyi analiz ediyor. yaklaşık 3 ay önce burnumdaki sorun nedeniyle ameliyat olmam gerektiği söylendi. Bırakın ameliyatı, ben iğne olmaktan dahi korkan bir insandım. bir akrabamın tavsiyesi üzerine Beyhan Kanmaz'la ön görüşme yapmak suretiyle tanışma fırsatımız oldu. zaten odasına girer girmez sizi öyle güzel karşılıyor ki, profesyonel olduğunu ve gerçekten güven verdiğini hissediyorsunuz. yaklaşık yarım saatlik görüşmenin ardından beni ameliyat olmaya ikna etti. 2 hafta sonrasına gün kararlaştırdık. ve ameliyat olduktan sonra, hem burnumun almış olduğu görünüm hem de benim ruhsal durumum o kadar üst düzeyde oldu ki, anladım ki bu zamana kadar boşuna korkmuşum çekinmişim. tam istediğim gibi sonuçlandı ameliyat. ameliyattan sonra bile farklı güzellik uygulamaları için sürekli Beyhan beyin kliniğine gitmeye devam ediyorum. çok ilgili ve gerçekten profesyonel bir insan. sonuçta 32 yıllık hekim olmasının verdiği bir olgunluk da var tabiki. ben çok çok memnunum kendisinden. size de gerçekten gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum Beyhan Kanmaz'ı.

slm arkadaşlar. Konu çok hoşuma gitti yazayım dedim ben de. Yaklaşık 5 aydır Beyhan beyin kliniğinde lazer epilasyon yaptırıyorum. yaklaşık 6-7 daha sürecek bu işlem. şuana kadar gayet memnunum Beyhan bey ve çalışan bayan arkadaşlardan. Klinikte beklerken tanışıp konuşma fırsatı bulduğum farklı tedaviler için gelen diğer bayanlar da Beyhan beyden gayet memnun olduklarını söylediler. estetik işlemlerinde gerçekten başarılı sonuçlar alan bir doktormuş Beyhan Kanmaz. Ben burnumu yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum. Tanıştığım birkaç bayan içimi çok rahatlattı. Beyhan beye ameliyat olmuşlar ve kontrol için geldiklerinde az da olsa konuşabildik bayanlarla. hem ameliyattan sonraki burunlarını görebildim hem de Beyhan beye güvenmem gerektiğini anladım. inşallah epilasyon tamamen bittikten sonra biraz daha cesaret toplayıp Beyhan Kanmaz'a ameliyat olacağım. Klinikte tanıştığım herkes bana cidden tavsiye etti Beyhan beyi. Ben de sizlere buradan Beyhan beyi rahatlıkla tavsiye edebilirim. Tanımanız gereken bir insan ve çok iyi bi doktor kendisi.

selamlar. ben de Beyhan bey hakkında birşeyler yazmak istedim. 1buçuk aydır epilasyon seansı alıyorum Beyhan bey'in kliniğinden. yaklaşık 2 ay önce arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım Beyhan bey'le. Bakırköy'deki kliniğinde kendisi ve çalışanları gerçekten hastalarla üst düzeyde ilgileniyor. hem estetik hem de güzellik uygulamaları mevcut kliniğinde. şuana kadar herşey yolunda gidiyor. gelen giden hastalarla da konuşma fırsatım oluyor klinikte. şikayeti olan kimseye rastlamadım 1buçuk aydır. tanıştığım herkes de tavsiye ediyor Beyhan bey'i. Beyhan Kanmaz gerçekten iyi bir doktor ve çok güleryüzlü bir insan. ben de içime sinerek rahatlıkla tavsiye edebilirim Beyhan bey'i.

merhabalar. birkaç aydır liposuction seanslarım için Beyhan beyin kliniğine gidiyorum. klinikteki estetisyenler işlerini çok iyi yapıyorlar. kliniğinin yoğunluğuna göre her seansta aynı görevliden hizmet alamıyorum ama samimi olmak gerekirse hepsinden memnunum. hepsi çok iyi insanlar ve işlerini de olması gerektiği gibi yapıyorlar. sık sık Beyhan bey ile de konuşma fırsatımız oluyor. çok samimi ve canayakın bir insan Beyhan bey. estetik ve güzellik hakkında merak ettiğiniz aradığınız ne varsa bulabileceğiniz bir kliniğe sahipler. arkadaşımın bana tavsiyesiyle başladım buradaki tedavime, ben de size tavsiye ediyorum arkadaşlar. içiniz rahat ve paranızın boşa gitmediğini düşünerek gidebileceğiniz nadir yerlerden birisi bu klinik.

hanımlar mrb. ramazan bayramından sonra epilasyon seanslarına başlamak istiyorum. Beyhan beyin kliniğinde fiyatlar ve kaç seans süreceği hakkında bilginiz var mı acaba ?

tatlım google'dan Beyhan Kanmaz diye aratırsan, kendi kişisel sayfası ve kliniğinin sayfaları hakkında bilgi bulabilirsin. kliniğini telefonla ararsan sana daha iyi yardımcı olacaklarını düşünüyorum

kızlar ben de epilasyona başlamak istiyorum tatilden yeni geldim. tavsiye ediyor musunuz Beyhan beyin kliniğini ? cevap yazarsanız sevinirim ?

merhaba arkadaşlar. kliniğin adresini veya telefon numarasını verebilecek kimse var mı acaba? epilasyona başlamayı düşünüyorum ve fiyat almak istiyorum.

kızlar ben de epilasyona başlamak istiyorum tatilden yeni geldim. tavsiye ediyor musunuz Beyhan beyin kliniğini ? cevap yazarsanız sevinirim ?

ben uzun zamandır Beyhan bey'den farklı hizmetler almaktayım. ilk olarak epilasyonla başlamıştım sonrasında ihtiyacım olan başka uygulamalar da yaptırdım. Beyhan bey'in kliniğini kesinlikle tavsiye ediyorum. zaten yorum yazan farklı arkadaşlara da bakarsan, onların da tavsiye ettiğini göreceksin. şimdiden iyi tedaviler sana :)

merhaba arkadaşlar. kliniğin adresini veya telefon numarasını verebilecek kimse var mı acaba? epilasyona başlamayı düşünüyorum ve fiyat almak istiyorum.

google'dan beyhan kanmaz diye aratırsan kişisel sayfası ve kliniğinin sayfaları çıkar. hepsindeki iletişim ve adres bilgileri aynı zaten. oradan ulaşabilirsin kesinlikle.

kızlar internetten aratınca kolayca bulabilirsiniz gerekli bilgileri. Beyhan Kanmaz diye aratın, hem kendi sayfası hem kliniğe ait diğer sayfalar çıkıyor

arkadaşlar Beyhan bey öngörüşme için ücret talep ediyor mu bilen var mı? uzun zamandır burun ameliyatı yaptırmak istiyorum ama korkutuğum için cesaret edemiyorum. Beyhan bey için bu konuda çok etkili diyorlar. Öngörüşme yapmanın mutlaka çok buyuk faydasi olacağını soyluyorlar. bilen arkadaslar varsa yardım edebilir mi acaba

tatlım Beyhan bey öngörüşme için ücret talep etmiyor. öngörüşmeden sonra zaten emin ol ikna olmuş olarak ayrılacaksın Beyhan beyin yanından. öngörüşmenin çok büyük faydası olacak senin için inan bana

canım teşekkür ederim kliniği arayıp görüştüm. Beyhan bey önümüzdeki hafta tatilden dönecekmiş. Beyhan bey geldikten sonra öngörüşme için bana geri döneceklerini soylediler.

Back