suudee83 Aile :)) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Eylül 2016 29 10 1 41 21 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi suudee83 #1 Op. Dr. Erdinç AK sadece bir doktor değil aynı zamanda bir estetik uzmanı, size her zaman hayal ettiğinizin ötesini sunuyor. Tabi bunlar benim tecrübe ettiklerim ve çevremden duyduklarım, buradan Erdinç beyle ilgili yorumları paylaşabiliriz :)
Op. Dr. Erdinç AK sadece bir doktor değil aynı zamanda bir estetik uzmanı, size her zaman hayal ettiğinizin ötesini sunuyor. Tabi bunlar benim tecrübe ettiklerim ve çevremden duyduklarım, buradan Erdinç beyle ilgili yorumları paylaşabiliriz :)
O Oznil2710 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2017 3 0 1 31 16 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi suudee83 #2 suudee83 .!.: Op. Dr. Erdinç AK sadece bir doktor değil aynı zamanda bir estetik uzmanı, size her zaman hayal ettiğinizin ötesini sunuyor. Tabi bunlar benim tecrübe ettiklerim ve çevremden duyduklarım, buradan Erdinç beyle ilgili yorumları paylaşabiliriz :) Genişletmek için tıkla...
suudee83 .!.: Op. Dr. Erdinç AK sadece bir doktor değil aynı zamanda bir estetik uzmanı, size her zaman hayal ettiğinizin ötesini sunuyor. Tabi bunlar benim tecrübe ettiklerim ve çevremden duyduklarım, buradan Erdinç beyle ilgili yorumları paylaşabiliriz :) Genişletmek için tıkla...
O Oznil2710 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2017 3 0 1 31 16 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi suudee83 #3 Merhabalar bende dusunuyorum erdinc beye ameliyat olmayi fiyat bilgisi alabilirmiyim acaba ve sisme ve morarma cok oluyormu?
Merhabalar bende dusunuyorum erdinc beye ameliyat olmayi fiyat bilgisi alabilirmiyim acaba ve sisme ve morarma cok oluyormu?
PINARSARAL Guru Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2011 15 3 286 3 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi suudee83 #4 suudee83 .!.: Op. Dr. Erdinç AK sadece bir doktor değil aynı zamanda bir estetik uzmanı, size her zaman hayal ettiğinizin ötesini sunuyor. Tabi bunlar benim tecrübe ettiklerim ve çevremden duyduklarım, buradan Erdinç beyle ilgili yorumları paylaşabiliriz :) Genişletmek için tıkla... merhaba ben 22 kasım çarsamba günü revizyon ameliyatı oldum bugün tam 13.gün ve çok memnunum hayal ettıgımdende güzel sonuç aldım :) Eklentiler IMG_6579.JPG 28,3 KB · Görüntüleme: 641 IMG_6578.JPG 46,7 KB · Görüntüleme: 261
suudee83 .!.: Op. Dr. Erdinç AK sadece bir doktor değil aynı zamanda bir estetik uzmanı, size her zaman hayal ettiğinizin ötesini sunuyor. Tabi bunlar benim tecrübe ettiklerim ve çevremden duyduklarım, buradan Erdinç beyle ilgili yorumları paylaşabiliriz :) Genişletmek için tıkla... merhaba ben 22 kasım çarsamba günü revizyon ameliyatı oldum bugün tam 13.gün ve çok memnunum hayal ettıgımdende güzel sonuç aldım :)
E Ecem_22 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2018 12 1 1 34 21 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi suudee83 #5 Kızlar bende Erdinç Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum kendisiyle görüştüm ama korkuyorum çıkacak olan görüntüden önceden ameliyat olanlar fotoğraf atabilir misiniz ?
Kızlar bende Erdinç Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum kendisiyle görüştüm ama korkuyorum çıkacak olan görüntüden önceden ameliyat olanlar fotoğraf atabilir misiniz ?