• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği ve Septoplasti)

suudee83

Aile :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
29
10
1
41
Op. Dr. Erdinç AK sadece bir doktor değil aynı zamanda bir estetik uzmanı, size her zaman hayal ettiğinizin ötesini sunuyor.

Tabi bunlar benim tecrübe ettiklerim ve çevremden duyduklarım, buradan Erdinç beyle ilgili yorumları paylaşabiliriz :)

Op. Dr. Erdinç AK sadece bir doktor değil aynı zamanda bir estetik uzmanı, size her zaman hayal ettiğinizin ötesini sunuyor.

Tabi bunlar benim tecrübe ettiklerim ve çevremden duyduklarım, buradan Erdinç beyle ilgili yorumları paylaşabiliriz :)

Merhabalar bende dusunuyorum erdinc beye ameliyat olmayi fiyat bilgisi alabilirmiyim acaba ve sisme ve morarma cok oluyormu?

merhaba ben 22 kasım çarsamba günü revizyon ameliyatı oldum bugün tam 13.gün ve çok memnunum hayal ettıgımdende güzel sonuç aldım :)

Eklentiler

• IMG_6579.JPG
    IMG_6579.JPG
    28,3 KB · Görüntüleme: 641
  • IMG_6578.JPG
    IMG_6578.JPG
    46,7 KB · Görüntüleme: 261
Kızlar bende Erdinç Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum kendisiyle görüştüm ama korkuyorum çıkacak olan görüntüden önceden ameliyat olanlar fotoğraf atabilir misiniz ?

Back