Op. Dr. Elvan Yüksel

Ben de aynı şekilde çok pişmanım burnumun içi tamamen yamuk dışı desen yan profillerden alakasız bi burun bi doktor için bunu asla söylemem ama asla yaptırmayın hiç tavsiye etmiyorum işinin ehli değil ha bu arada yabancı olursanız sizi daha çok sever emin olun :) yoksa yüzünüze bakmaz

Yaptığı burun beni tatmin etmedi ki başka sorunlarda var herkes beğenecek diye bir kural da yok size iyi gelmiştir davranışları vs. Ama ben sevmedim istediğim gibi yapamadım emin olun daha iyi doktorlar var ben istanbulda tekrar olmayı düşünüyorum ameliyatı

MErhaba bana özelden resim atabilirmisiniz bende elvan hocayı istiyorumda

Benim de düşündüğüm doktorlardan biriydi ama kötü yorumlar şaşırttı.

Merhaba erdem çağlara olan varmı acaba acil cvp lütfen

6ay once oldum,insanligi sifir,cok maddiyatci birisi,ameliyattan sonra asla sallamiyor,iki arkadasima bu huyunu soylememe ragmen oldu burnumu begendikleri için,birininki benimki gibi guzel yaptı,digerin kötü degil ama basarilida diyemem.
Aynen bende hiç memnun değilim işi bitene kadar hersey,reklam yapıyor her hastada özenli davranmıyor herkesde aynı memnunıyet yok takıpcı satın almış anladıgım kadarıylada burdada sürekli öven herkese mesaj atan biri var yakınımıdr artık kımse banada uzun uzun mesajlar attı.

Merhaba siz karar verip oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…