- 15 Şubat 2022
- 8
- 0
- 1
- 26
Tekrar bir düşünün derimBenim de düşündüğüm doktorlardan biriydi ama kötü yorumlar şaşırttı.
Ben revizyon için düşünüyordum kendisini. Sizde deformite mi oldu yoksa görsel olarak hoşunuza mi gitmedi yaptığı burun?Tekrar bir düşünün derim
HepsiBen revizyon için düşünüyordum kendisini. Sizde deformite mi oldu yoksa görsel olarak hoşunuza mi gitmedi yaptığı burun?
Geçmiş olsun.
Baki yılmaz deniz korkmaz ve ahmet arslanoğluyla ilgili bilgisi olan varmıBenim de düşündüğüm doktorlardan biriydi ama kötü yorumlar şaşırttı.
Ahmet arslanoglu sevilen bi doktor ama atahan ağrılıyi tavsiye ederimBaki yılmaz deniz korkmaz ve ahmet arslanoğluyla ilgili bilgisi olan varmı
Baki Yılmaz yaptığı burunları beğendim ben.Baki yılmaz deniz korkmaz ve ahmet arslanoğluyla ilgili bilgisi olan varmı
Aynen bende hiç memnun değilim işi bitene kadar hersey,reklam yapıyor her hastada özenli davranmıyor herkesde aynı memnunıyet yok takıpcı satın almış anladıgım kadarıylada burdada sürekli öven herkese mesaj atan biri var yakınımıdr artık kımse banada uzun uzun mesajlar attı.6ay once oldum,insanligi sifir,cok maddiyatci birisi,ameliyattan sonra asla sallamiyor,iki arkadasima bu huyunu soylememe ragmen oldu burnumu begendikleri için,birininki benimki gibi guzel yaptı,digerin kötü degil ama basarilida diyemem.
Merhaba siz karar verip oldunuz mu?Fotoğraf paylaşan bir arkadas vardı memnun olmayan bir de birkaç kişi hatta çok kişi var nedense memnun değil kimse vallahi güvendiğiniz insanlara ameliyat olun ne oldugu kim oldugu belli olmayan insanlara yüzünüzü emanet etmeyin
Siz kime karar verdiniz? İsterseniz özelden yazabilirsinizBenim de düşündüğüm doktorlardan biriydi ama kötü yorumlar şaşırttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?