• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op Dr Burcak Erdinc ve Dr Ahmet Koremezli hakkinda tavsiye

nutelladdict

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
349
13
643
49
İstanbul
Selam Herkese,

Dr Burcak Erdinc ve Dr Ahmet Koremezli hakkinda bilgi sahibi olan var mi,daha once ameliyat olmus olan?Ben bel,karin ve ust bacak icin liposuction yaptiricam.Her ikisiylede gorustum.Ve kararsiz kaldim dr secme konusunda.Tavsiyelerinize ihtiyacim var.Tsk ederim

Selam Herkese,

Dr Burcak Erdinc ve Dr Ahmet Koremezli hakkinda bilgi sahibi olan var mi,daha once ameliyat olmus olan?Ben bel,karin ve ust bacak icin liposuction yaptiricam.Her ikisiylede gorustum.Ve kararsiz kaldim dr secme konusunda.Tavsiyelerinize ihtiyacim var.Tsk ederim

anlasilan kimsenin bilgisi yok:((((((((((

Son düzenleme:
slm,ben burcak hanıma 2008 de karın liposuction yaptırdım , sonrada dudak kalınlaştırma yaptırdım , ikisi de çok başarılı oldu , hiçkimse liposuction yaptırdığımı anlamadı , karnım muhteşem oldu.

slm,ben burcak hanıma 2008 de karın liposuction yaptırdım , sonrada dudak kalınlaştırma yaptırdım , ikisi de çok başarılı oldu , hiçkimse liposuction yaptırdığımı anlamadı , karnım muhteşem oldu.

selam maalesef mesajınız gec geldı.ben gecen hft dıger dra her ıkı operasyonuda oldum.sıze dudak kalınlastırma ılgılı bısı sorabılır mıyım? benım 1 hafta oldu hala ınmedı dudaklarım tabırı caızse kofte gıbıler.sizinkinin normal boyuta donmesı nekadar surdu?acil cevap verebıırsenız cok bunalımdayım

Merhabalar.yaklasik 8-9 yil once Ahmet Koremezli burun estetik ameliyatimi yapti.kardesimle ayni gun ameliyat olduk cevre hastanesinde.mosmor yuzle 10 gun disari cikamadik , fena olmadi ama sonra yamulma oldu burunda.ben cesaret edip tekrar Amerikan hastanesinde doc.Teoman Dal a ameilyat oldum.kendisi inanilmaz iyi bir cerrah burnumu toparladi , nefes almami sagladi.Ahmet Koremezli bence isi ticarete dokmus .kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Back