Op. Dr. Betül Görgen Hastaları

gayetobe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
52
28
88
39
Selam kızlar,
yılbaşı için maaile eşimin dayısında toplandık. Almanya'dan eşimin kuzenleri de geldi. Laf lafı açtı, büyük oğullarının Türkiye'de Fertijin'de tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olduklarını öğrendik. Doktorları Betül Görgen'miş. Çok memnun kaldıklarını söylediler üçüncü denemeleriymiş, Almanya'da bu kadar ilgilenilmiyormuş, burada teknolojik imkanlar da iyiymiş vs. vs. Ben de bir sorayım istedim, malum artık niyet ettik bizde inşallah gireceğiz bu yola, ne dersiniz kızlar, var mı bir bilgisi olan?

canım merhaba, bende Betül Hanım ile ilgili araştırma yaparken denk geldim konuna. Haftaya kendisi ile ilk randevumuza gideceğiz inş. Eşimin iş yerinden müdürünün bir arkadaşı önermiş kendisini, eşimde sağolsun randevu almış bende tabi duyar duymaz hemen aldım kahvemi geçtim bilgisayar başına. Pek bir şey bulamadım açıkcası şuan ama gördüğüm kadarıyla referansları çok iyi, bakalım pozitif düşünelim pozitif olsun

cevap gelmesine çok sevindim canım, ama ben zaten çoktan Fertijin'de tedaviye başladım
Burdan cevap alamadığım için güncelleme yapmadım ama şuan her şey çok yolunda ilerliyor, Betül Hanım gerçekten çok içten biri ve çokta tecrübeli. Kliniktende çok memnunum, ilgili ve güleryüzlü herkes. Şimdilik nazar değer diye çok açamıyorum konuyu ama inş. her şey böyle güzel yolunda ilerlerse bende kendi konumu açar orda uzuun uzuuun anlatırım diye düşünüyorum, kısmetse

oo çok sevindim canım gerçekten öyleler benimde tedavim Betül Görgen tarafından gerçekleştirildi ve gebelik takibimdede kendisine dewam ediorum aşırı memnunum kendisindende tüm personeldende

Maşallah çok sevindim gerçekten de yalnız Betül Hanım değil tüm Fertijin ekibi işini severek yapıyor. geçtiğimiz günlerde embriyologumuz Şafak Bey telefonla 5 dk'da döndü tüm sorularımızı sabırla yanıtladı defalarca bize bilgi verdi ve bu zamanlarda insanın en çok hissetmek istediği destek veren güzel şeylerden biri de bu bence. O kadar çok kişi biliyorum ki o tırnak içinde ünlü isimlere gidipte tedavi boyunca o doktorun yüzünü bile göremeyen sesini bile duyamayan, şaka gibiler. Neyseki doğru yerdeyim diyorum her seferinde, benim gibi her işte titiz bir insan için en iyi yer

kızlar iyi akşamlar bende Betül Hanımdan randevu oluşturdum. daha sonra burada yorumları görünce katılmak istedim, bakalım nasıl olacak dev heyecanlıyımmm

Benim rahmimi kürtajla mahvetti o Dr, kalınlaşmıyor. Kimseye tavsiye etmem.

slm, devm ediomusnz şuan kendsine bi yakınm tvsiye etti kendsinide bna
ben devam ediyorum hamilelik takibimi yapıyor kendisi, 7 ay 5 gün olduk, hazırlıklara başladık ufaktan. Benim için hayaldi gerçek oldu anlayacağınız :)
sizin konu nedir,

kızlar iyi akşamlar bende Betül Hanımdan randevu oluşturdum. daha sonra burada yorumları görünce katılmak istedim, bakalım nasıl olacak dev heyecanlıyımmm
Ağustos ayında Betül Hanım'a randevu oluşturduğumda bir heyecan burayada bir iki cümle bırakmıştım ama çok ayrıntıya girmemiştim, belki olmaz diye.
Dün haberi aldığımız andan beridir yerimizde duramıyoruz bugün biraz daha yatıştığım için şimdi söyleyebiliyorum ki hamileyim, Allah'ımm çokk şükür ki sesimizi duydu ve karşımıza Feritijin'i çıkardı gerçekten doktorumdan da hemşiremden de embriyologumdan da tek tek razı olsun başta Betül Hanım ve embriyologum Şafak Beye çok teşekkür ederim bir hayalimiz gerçek oluyor, kalbim pır pır adeta uçuyorummm bu kadar mutlu olacağımı bilemezdimmm deli gibi ağlıyorum ama aynı anda gülüyorummm rabbim ne büyüksün hepinize diliyorum bu mutluluğu

canımmm tebrik ederim çok mutlu oldum maşallah size bende ne zamandır güncellemeyi unutmuşum doğum yaptımmm çok şkür kavuştum meleğimee dileyen herkese nasip olsun inşalahhh :)) sadece çokk uykusuuzumm

ben devam ediyorum hamilelik takibimi yapıyor kendisi, 7 ay 5 gün olduk, hazırlıklara başladık ufaktan. Benim için hayaldi gerçek oldu anlayacağınız :)
sizin konu nedir,
maşallah çok sevndm, Allah tamamına erdirsn. bzde de nedensz yakınm tavsye ednce arastırmaya basladım

maşallah çok sevndm, Allah tamamına erdirsn. bzde de nedensz yakınm tavsye ednce arastırmaya basladım
hiç şüphen olmasın. çok iyi bir doktor, tanıdığımın 3. denemesi ki 2'si yurtdışı onun önerisi ile başlamıştım bende

evet canım ben baya oyalandım artık kapanmadan sonraya randevu düşünüyorum, kısmet
güzel düşünmüşsünüz, bizde Betül Hanımı ziyaret edeceğiz bebişimiz 5 aylık oldu çok şükür.. Fertijinde sayfayı takip ediyorsanız sosyal medyada ziyarete giden bebişleri görüyorsunuzdur.. hep hayalimdi. kucağım dolarsa bir bebeğim olursa getireceğim buraya diye.. İnşallah önümüz hafta gideceğiz Allah bu duyguyu herkese nasip etsin

Merhaba canim biz de tup bebek için oraya gitmeyi düşünüyoruz. Sizin sorununuz neydi ?

Merkezle alakali cok fazla yorum yok olumsuz yorumlarda var kafam karışıyor..

Kendisine dava açmayı düşünüyorum. Rahmim toparlanamadı. 4 sene geçti hala çocuğum yok. Tavsiye etmiyorum.
Ahh canim benim Allah tez zamanda sifa ni versin kafam çok karıştı şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…