oo çok sevindim canım gerçekten öyleler benimde tedavim Betül Görgen tarafından gerçekleştirildi ve gebelik takibimdede kendisine dewam ediorum aşırı memnunum kendisindende tüm personeldendecevap gelmesine çok sevindim canım, ama ben zaten çoktan Fertijin'de tedaviye başladım
Burdan cevap alamadığım için güncelleme yapmadım ama şuan her şey çok yolunda ilerliyor, Betül Hanım gerçekten çok içten biri ve çokta tecrübeli. Kliniktende çok memnunum, ilgili ve güleryüzlü herkes. Şimdilik nazar değer diye çok açamıyorum konuyu ama inş. her şey böyle güzel yolunda ilerlerse bende kendi konumu açar orda uzuun uzuuun anlatırım diye düşünüyorum, kısmetse
slm, devm ediomusnz şuan kendsine bi yakınm tvsiye etti kendsinide bnakızlar iyi akşamlar bende Betül Hanımdan randevu oluşturdum.daha sonra burada yorumları görünce katılmak istedim, bakalım nasıl olacak dev heyecanlıyımmm
ben devam ediyorum hamilelik takibimi yapıyor kendisi, 7 ay 5 gün olduk, hazırlıklara başladık ufaktan. Benim için hayaldi gerçek oldu anlayacağınız :)slm, devm ediomusnz şuan kendsine bi yakınm tvsiye etti kendsinide bna
Ağustos ayında Betül Hanım'a randevu oluşturduğumda bir heyecan burayada bir iki cümle bırakmıştım ama çok ayrıntıya girmemiştim, belki olmaz diye.kızlar iyi akşamlar bende Betül Hanımdan randevu oluşturdum.daha sonra burada yorumları görünce katılmak istedim, bakalım nasıl olacak dev heyecanlıyımmm
canımmm tebrik ederim çok mutlu oldum maşallah sizeAğustos ayında Betül Hanım'a randevu oluşturduğumda bir heyecan burayada bir iki cümle bırakmıştım ama çok ayrıntıya girmemiştim, belki olmaz diye.
Dün haberi aldığımız andan beridir yerimizde duramıyoruz bugün biraz daha yatıştığım için şimdi söyleyebiliyorum ki hamileyim, Allah'ımm çokk şükür ki sesimizi duydu ve karşımıza Feritijin'i çıkardı gerçekten doktorumdan da hemşiremden de embriyologumdan da tek tek razı olsun başta Betül Hanım ve embriyologum Şafak Beye çok teşekkür ederim bir hayalimiz gerçek oluyor, kalbim pır pır adeta uçuyorummm bu kadar mutlu olacağımı bilemezdimmm deli gibi ağlıyorum ama aynı anda gülüyorummm rabbim ne büyüksün hepinize diliyorum bu mutluluğu
maşallah çok sevndm, Allah tamamına erdirsn. bzde de nedenszben devam ediyorum hamilelik takibimi yapıyor kendisi, 7 ay 5 gün olduk, hazırlıklara başladık ufaktan. Benim için hayaldi gerçek oldu anlayacağınız :)
sizin konu nedir,
hiç şüphen olmasın. çok iyi bir doktor, tanıdığımın 3. denemesi ki 2'si yurtdışı onun önerisi ile başlamıştım bendemaşallah çok sevndm, Allah tamamına erdirsn. bzde de nedenszyakınm tavsye ednce arastırmaya basladım
evet canım ben baya oyalandım artık kapanmadan sonraya randevu düşünüyorum, kısmethiç şüphen olmasın. çok iyi bir doktor, tanıdığımın 3. denemesi ki 2'si yurtdışı onun önerisi ile başlamıştım bende
güzel düşünmüşsünüz, bizde Betül Hanımı ziyaret edeceğiz bebişimiz 5 aylık oldu çok şükür.. Fertijinde sayfayı takip ediyorsanız sosyal medyada ziyarete giden bebişleri görüyorsunuzdur.. hep hayalimdi. kucağım dolarsa bir bebeğim olursa getireceğim buraya diye.. İnşallah önümüz hafta gideceğiz Allah bu duyguyu herkese nasip etsinevet canım ben baya oyalandım artık kapanmadan sonraya randevu düşünüyorum, kısmet
Benim rahmimi kürtajla mahvetti o Dr, kalınlaşmıyor. Kimseye tavsiye etmem
güzel düşünmüşsünüz, bizde Betül Hanımı ziyaret edeceğiz bebişimiz 5 aylık oldu çok şükür.. Fertijinde sayfayı takip ediyorsanız sosyal medyada ziyarete giden bebişleri görüyorsunuzdur.. hep hayalimdi. kucağım dolarsa bir bebeğim olursa getireceğim buraya diye.. İnşallah önümüz hafta gideceğiz Allah bu duyguyu herkese nasip etsin
Merhaba siz orada başladınız mı?evet canım ben baya oyalandım artık kapanmadan sonraya randevu düşünüyorum, kısmet
Kendisine dava açmayı düşünüyorum. Rahmim toparlanamadı. 4 sene geçti hala çocuğum yok. Tavsiye etmiyorum.Merhaba, son durumunuz nedir? Biz de Betül hoca da tup bebek tedavisine başlamayı dusunuyoruz ..
Ahh canim benim Allah tez zamanda sifa ni versin kafam çok karıştı şimdi...Kendisine dava açmayı düşünüyorum. Rahmim toparlanamadı. 4 sene geçti hala çocuğum yok. Tavsiye etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?