• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr.Betül Cengiz'e burun estetiği olan var mı?

merhaba ;
bende ablam için dr araştıröası yapıorum aklımda olan bir dr 'da betül hanım.
öncelikle ön görüşme yada muayene ücreti alıyormu?
birde ameliyat fiyatı nedir?
ameliyatları hamgi hastanede yapıyor?
Merhaba.
Ön görüsme ücreti alindimi hatirlamiyorum, sitesinde mail adresi var oraya atip sorabilirsin. Ben ameliyat oldugumda fiyat 6000tl'ydi fakat 7000'e çikmis su an. Ameliyatlari Academic Hospital'da gerçeklestiriyor.

zaten fotoğraflarını görünce instagramdan nasıl bir burun çıkaracağı ortada tarzı yapay erkeklere bile kalkık kavisli yapmış hiç mi insaf yök ya insan elini yavaş alıştırır biraz burın estetiği diyince komple yok etmek mi anlıyorlar ı tarz doktorlardan Allah korusun rinoplssti küçültmek değil şekil vermektir şunu bi öğrenemedilrr
Herkes findik gibi burun isterse ister istemez elleri alisiyor. Sinir oluyorum fabrika isi herkese ayni burun yapan doktorlara.

Merhaba Arkadaşlar,
Kasım ayı içinde burun estetiği olmayı düşünüyorum. İnstagramda Dr.Betül Cengiz'in bazı hasta resimlerini gördüm ve çok hoşuma gitti. Oldukça doğal ve başarılı. Acaba içinizde Betül hanıma ameliyat olan var mı? Ameliyat olan varsa lütfen bilgi ve resim paylaşabilir mi?
tabi tabi doğal burın görmesek inanıcaz reklam kokuyor her kelimeniz

Bu sabah Betul Hanim'dan memnun kalmayan bi arkadas yorum yapmisti buraya, nicki ve mesajlari silinmis .. Neden acaba

Back