• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr.Betül Cengiz'e burun estetiği olan var mı?

bitterino

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
5
1
1
41
Merhaba Arkadaşlar,
Kasım ayı içinde burun estetiği olmayı düşünüyorum. İnstagramda Dr.Betül Cengiz'in bazı hasta resimlerini gördüm ve çok hoşuma gitti. Oldukça doğal ve başarılı. Acaba içinizde Betül hanıma ameliyat olan var mı? Ameliyat olan varsa lütfen bilgi ve resim paylaşabilir mi?

Merhaba Arkadaşlar,
Kasım ayı içinde burun estetiği olmayı düşünüyorum. İnstagramda Dr.Betül Cengiz'in bazı hasta resimlerini gördüm ve çok hoşuma gitti. Oldukça doğal ve başarılı. Acaba içinizde Betül hanıma ameliyat olan var mı? Ameliyat olan varsa lütfen bilgi ve resim paylaşabilir mi?
Gecen sali ben ameliyat oldum Betul Hanim'a.. Oncelikle cok tatli ve guleryuzlu..cok ilgili.. Gonul rahatligi ile ameliyat oldum.. Bandajlarim henuz acilmadi.. Bursa da yasadigim icin bandaj degisimi icin bugun burda bir dr gittim ve cok begendi. Cok guzel ve dogal gorundugunu soyledi... Zor karar verilen bir ameliyat, ben gonul rahatligiyla size oneririm..

Geçmiş olsun Berna Hanım.Resimlerinizi paylşırsanız seviniriz. Betül hanım Emre İlhanla birlikte çalışıyor sanırım. İnstagramda takip ediyorum. Burun estetiği fiyatı ne kadar bilgi verirseniz sevinirim.

Merhabalar, ben Betül Cengiz Hanım'a 3 ay önce ameliyat oldum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.Umduğumdan daha konforlu bir dönem geçirdim.Beni çok korkutmuşlardı.Ama öyle olmadı,sonuç olarak da tam istediğim gibi bir burnum oldu. Daha önceden nefes almadığımı anladım. Ayrıca çok doğal ve güzel oldu gerçekten.İnsanın doktoruna güvenmesi çok önemli gerçekten.Betül Hanım sıcak gülümsemesi ve ilgisiyle insanın içini rahatlatıyor.Ben de kesinlikle öneririrm.

kızlar bence reklam yapıyorsunuz. burdaki bir cok uye reklam yapmak için girmişler. daha yeni üye olup reklam yapanları cok iyi gözlemleyebiliyorum. gidin doktorla direkt konuşun,burda neden o nasıl bu nasıl diyorsunuz hepsinin instagramı ve face i var bakıp gözlemleyebilirsiniz. sizinde bu sekilde insanları reklam amaclı yönlendirmenizi ayıplıyorum!!!!!

Merhaba Arkadaşlar,
madem instagramda resimleri gördün burdan neden resim istiyorsun!!!

Benim kk ye guvenim kalmadi malesef cogu fake ve reklam pesinde zaten iyi olan bir doktor reklama ihtiyac duymaz. En iyisi instagramda hastalarin fotolarini görup doktorun kendisiyle görusmek ama yurtdisindayim bana oda zor:KK43:

Benim kk ye guvenim kalmadi malesef cogu fake ve reklam pesinde zaten iyi olan bir doktor reklama ihtiyac duymaz. En iyisi instagramda hastalarin fotolarini görup doktorun kendisiyle görusmek ama yurtdisindayim bana oda zor:KK43:
Haklısınız bu karar çok zor bir süreç

Canim bende yurt dışındayim sen neresinde kalıyorsun ve doktor bulabildin mi istersen özelden yaz ?

Merhaba Arkadaşlar,
Slm canım ameliyat oldun mu sonunda ve kime ne kadara ?

Kızlar muayene için gideceğim Betül hanıma iki hafta sonra. Aşırı kararsızım ameliyat olan var mı Betül hanıma?

İYi de instagrama da güvenemiyoruz ki bazı doktorlar photoshop yapıyorlarmış kullandıkları resimlerde

İYi de instagrama da güvenemiyoruz ki bazı doktorlar photoshop yapıyorlarmış kullandıkları resimlerde

Bana Betül hanımın instagram paylaşımları çok oynanmış gelmedi zira yaptığı burunlar inanılmaz kusursuz durmuyor. Hastalarının burunlarının bayağı şiş halleri falan var. Sosyal medyadan hastalarına yaklaşımı çok sıcak duruyor, görüşmeyi düşünüyordum ama açık teknik ve biraz fazla kalkık burunlar yaptığından uzaklaştım görüşme düşüncesinden.

kızlar bence reklam yapıyorsunuz. burdaki bir cok uye reklam yapmak için girmişler. daha yeni üye olup reklam yapanları cok iyi gözlemleyebiliyorum. gidin doktorla direkt konuşun,burda neden o nasıl bu nasıl diyorsunuz hepsinin instagramı ve face i var bakıp gözlemleyebilirsiniz. sizinde bu sekilde insanları reklam amaclı yönlendirmenizi ayıplıyorum!!!!!

madem instagramda resimleri gördün burdan neden resim istiyorsun!!!

Bana Betül hanımın instagram paylaşımları çok oynanmış gelmedi zira yaptığı burunlar inanılmaz kusursuz durmuyor. Hastalarının burunlarının bayağı şiş halleri falan var. Sosyal medyadan hastalarına yaklaşımı çok sıcak duruyor, görüşmeyi düşünüyordum ama açık teknik ve biraz fazla kalkık burunlar yaptığından uzaklaştım görüşme düşüncesinden.
Aslında yukarıdaki mesajlara binaen söylemiştim bunu, Betül Cengiz için değildi bu yorumum, evet bence de fotoğrafları orjinal duruyor tabi ama sadece instagramdan takip ederek doktora karar veremeyiz.

Burunları oynanmis öyle böyle değil yani insanların ağzı falan kaymis..

Eklentiler

• 2017-08-23 12.39.22.png
    2017-08-23 12.39.22.png
    386,6 KB · Görüntüleme: 1.128
Betül hanım burunların çoğu estetik li tanyeli burunları ben yapay burun küçük kavisli kısa burun aşığıyım diyorsanız buyrun gidin :kusmuk:

Selam arkadaslar, ben Betul hanim'a ameliyat oldum ve sunu diyebilirimki o gordugunuz ufacik kavisli burunlari kendi kafasina göre yapmiyor :) Insanlarin istegi ve beklentisi dogrultusunda hareket ediyor. Ben dogal bi burun istedigimi söylemistim ve dogal bi burnum oldu. Ufacik degil ama yuzume gore buyukte degil. Zaten size biçok tasarim gosteriyor her doktor gibi ameliyattan önce.

merhaba ;
bende ablam için dr araştıröası yapıorum aklımda olan bir dr 'da betül hanım.
öncelikle ön görüşme yada muayene ücreti alıyormu?
birde ameliyat fiyatı nedir?
ameliyatları hamgi hastanede yapıyor?

Back