• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr Bekir Sivri olumlu/olumsuz yorumlar

gullguzelim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
81
46
88
29
Arkadaşlar bu bilmem kacıncı başlığım..Ama ilk ameliyat olma kararımı Bekit Beyin fotoğraf paylaşımları verdirdi. Yaptığı burunlar gerçekten çok güzel şahsi fikrim olarak..Haziranda rendavum var. Aslında bir kaç doktorla daha görüşmek istiyorum ama kafamıda çok karıştırmak istemiyorum. Maillerle iletişeme geçtiğim cogu doktor 12 bin TL fiyat veriyor. İnanın o kadar durumum yok. Bekir bey ismi çok duyulan bi doktor olmasına rağmen 6 bin fiyat verdi. Sanırım tercihimi ondan yana kullanıcam. Bu başlığa Bekir Bey'e ameliyat olan, olacak olan hastaları yorum atabilir mi? Bilgi paylaştıkça çoğalır. Lütfen yardımcı olun..Teşekkürler şimdiden

Ben basda ondan aldim sonra param denklesmedi iptal ettim sonra para denklestirdim baska doktra yoneldim simdidw.tekrar ona donesim var muahmemt dilbere mi ona mi olsam karar veremedim tamamen sans isi ya annemlrde bekir siviyi begeniyor ama ben cok kararsızım ayni siizin gibi

Ben basda ondan aldim sonra param denklesmedi iptal ettim sonra para denklestirdim baska doktra yoneldim simdidw.tekrar ona donesim var muahmemt dilbere mi ona mi olsam karar veremedim tamamen sans isi ya annemlrde bekir siviyi begeniyor ama ben cok kararsızım ayni siizin gibi
Muhammed dilber rendavu ücreti alıyorum mu bilmiyorum ama Bekir bey almıyor. İkisiylede görüş tekrar. Hangisi içine sinirse..Şans işi elbette, ama az bucuk yaptıklarına bakarım tahmin yürütebilirsin ben kime bakarsam bakayım Bekir Bey dedi kalbim

Bende ağustos için randevu aldım arkadaşlar bnde bekir beyin resimlerini gördüm çok iyi burunlar yapmış ben birde selçuk inanlıya gittim bana pek güven vermedi çok olumsuz konuştu kalın derili burun zor olmaz gbilerinden şimdi bekir beyle görüşücem bakalım n dicek bununla 2. Doktor oluyo sizce daha çk doktora görünsem mi n diyosunuz

Bende ağustos için randevu aldım arkadaşlar bnde bekir beyin resimlerini gördüm çok iyi burunlar yapmış ben birde selçuk inanlıya gittim bana pek güven vermedi çok olumsuz konuştu kalın derili burun zor olmaz gbilerinden şimdi bekir beyle görüşücem bakalım n dicek bununla 2. Doktor oluyo sizce daha çk doktora görünsem mi n diyosunuz
Ben bekir beyle görüştüm emeliyat tarihi aldım bile canım :) hayırlısı

Ben bekir beyle görüştüm emeliyat tarihi aldım bile canım :) hayırlısı

hemen verdi mi canım ameliyat tarihini çok ileri attı mı? senin burun yapın nasıl ince derili mi kalın derili mi? ben bir kaç doktora daha gidicem bu arada görüş alıcam çnkü kalın derili burun zor olmaz diyolar :110:

hemen verdi mi canım ameliyat tarihini çok ileri attı mı? senin burun yapın nasıl ince derili mi kalın derili mi? ben bir kaç doktora daha gidicem bu arada görüş alıcam çnkü kalın derili burun zor olmaz diyolar :110:
Ameliyat tarihini kendin belirliyorsun canım, ben eylül istedm eylüle verdi sanırım ağustos dolu cnku ağustos olmaz dedi zaten. İdeal burun derisiymiş ne kalın ne ince canm

Ameliyat tarihini kendin belirliyorsun canım, ben eylül istedm eylüle verdi sanırım ağustos dolu cnku ağustos olmaz dedi zaten. İdeal burun derisiymiş ne kalın ne ince canm
Bekir beyin gerçekten yaptığı burunları şahane resimlerden gördüğüm kadarıyla şimdiden geçmiş olsun :)

Evet arkadaşlar 16 temmuz tarihine ameliyat randevumu aldım Allah izin verirse güzel sonuçlar olacak inşallah .

Sağol canım benim inşallah. Sonuçları paylaşacağım ama yorumlar korkutmuyor değil
Ben 2 ay önce aldım ameliyat gününü 2 aydır okumadığım yorum izlemediğim video kalmadı bende çok korkuyorum :)

Back