- 12 Mayıs 2017
- 301
- 268
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tomurcuksude
-
Arkadaşım oldu meme büyütme bende olucaktim fakat izin di filan ayarlayamadik inşallah istanbul a gelmek gibi niyetim olursa kesin olurum eğer ki gelmezsem ikinci bi alternatifim var bulunduğum memleket de olucamMerhaba. Ne ameliyatı oldunuz acaba?
Herşeyden memnun du yani fiyat konusunu bilemem ama sonuçta bıçak altına yaticaksin emin ellerde olman daha iyi özel olmasi bence iyidir Dr U da araştır daha önce nerde ne olarak görev yapmış diye ali bey in iyi bi Dr olduğunu biliyorum ben yine de siz bilirsinizBen de küçültme olacagım da korkuyorum. Devlette gittim ben direkt anlasmalınözel hastanesinde 6 bine yaptıgınu söyledi. Birde rakamlar çok komik bi anda değişti. Cok yorum da görmedim sizden baska o nedenle sormak istedim. Arkadasınız iletişim sekil vs memnun yani değil mi? Ekstra masraf cıktı mı
Tesekkürler. Sanırım onda ameliyat olacagım:)Herşeyden memnun du yani fiyat konusunu bilemem ama sonuçta bıçak altına yaticaksin emin ellerde olman daha iyi özel olmasi bence iyidir Dr U da araştır daha önce nerde ne olarak görev yapmış diye ali bey in iyi bi Dr olduğunu biliyorum ben yine de siz bilirsiniz
İyi bari geçmiş olsun şimdidenTesekkürler. Sanırım onda ameliyat olacagım:)
Bugun lütfi kırdara gittim tam bir fiyaskoydu. Gögüslerim acıkkem baska hasta almalar. Randevu aldıgım dr ile görüştüğümü sanarlen asistanıyla muhattap etmeler. Para vermeden ilgi ve kalite bulunmuyor bu tip işlerde sanırımİyi bari geçmiş olsun şimdiden
Peki hilal hanim la görüştünüz mü ali bey in asistanıBugun lütfi kırdara gittim tam bir fiyaskoydu. Gögüslerim acıkkem baska hasta almalar. Randevu aldıgım dr ile görüştüğümü sanarlen asistanıyla muhattap etmeler. Para vermeden ilgi ve kalite bulunmuyor bu tip işlerde sanırım
Yok ben gittipimde direkt kendisi vardı. Devlet hastanesindePeki hilal hanim la görüştünüz mü ali bey in asistanı
AnladımYok ben gittipimde direkt kendisi vardı. Devlet hastanesinde
merhabalar siz Ali beye ameliyat oldunuz mu acaba ?Yok ben gittipimde direkt kendisi vardı. Devlet hastanesinde
Merhaba yardımcı olmak isterimTesekkürler. Sanırım onda ameliyat olacagım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?