Op Dr Abdülkadir Göksel burun estetiği hasta yorumları

Vallah seni cok iyi anliyorum, bende ayni sikintiyi cektim, doktor doktor gezdim, kimisi istediyini yaparim dedi, kimisi yapamam dedi, yurtdisinda yasadigim icin Türkiyeye gidip gelmekten yorulmustum, sonra Göksel beye gitim bende, onu görür görmez aradigim dokotor bu dedim. Piskolojim bozuk oldugu icin destek almami istedi ve whats appdan beni ameliyata hazirladi:))) sonra Revizyon ameliyati oldum, enfektion oldu Ve eridi, ama hep yanimdaydi, halende öyle, ben onun tatli belasiyim vallah öyle diyelim!!! Eylülde Revizyon düsünüyorum, insallah SON olur, yoruldum !!!

Ksel bey çoktan çözümü bulmuş neler yapacağını sıralamıştır bile ve son olacaktır kesin hiç üzülme. Herkesin düzelmez diye üzdüğü benim burnumu bumu düzelmez diye düzelten bir doktor :)

cok gecmis olsun eminim Göksel bey elinden geleni yapacaktir. Bende görür görmez iste bu demistim, hatta daha fotografini gorur gormez. Hatirliyorum doktorlari yok bu cok sinsi bakiyor, buna guven olmaz, bu adam beni duzeltecegine kendini bir duzeltsin gibi yorumlarla bir suru doktoru elemistim, hepsini hatta simdi ne ayip sey diyenler olabilir ama bu evlilikten bile riskli bir karar bence evlenirsin begenmezsin bosanirsin burnunu ne yapicaksin kötü olursa, hergün aynaya bakiyorsun. Göksel bey karsima cikmasa büyük ihtimal ben ve güzel burnum hayallerim suya düserdi, hicbir doktoru begenmedigim icin pozitif seyler dusun pozitif seyler olsun, simdiden cok gecmis olsun

Ameliyatimin uzerinden 8 ay gecti, kalin derili oldugum halde sonuctan cok memnunum. Albumumde fotograflarima bakabilirsiniz. Goksel bey butun surec boyunca sabirla tum sorularimi cevapladi, 1. senemi sabirsizlikla bekliyorum.

Merhaba burnunuzdan halen memnun musunuz ben de burun estetiği olmak istiyorum. Doktor arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…