Vallah seni cok iyi anliyorum, bende ayni sikintiyi cektim, doktor doktor gezdim, kimisi istediyini yaparim dedi, kimisi yapamam dedi, yurtdisinda yasadigim icin Türkiyeye gidip gelmekten yorulmustum, sonra Göksel beye gitim bende, onu görür görmez aradigim dokotor bu dedim. Piskolojim bozuk oldugu icin destek almami istedi ve whats appdan beni ameliyata hazirladi:))) sonra Revizyon ameliyati oldum, enfektion oldu Ve eridi, ama hep yanimdaydi, halende öyle, ben onun tatli belasiyim vallah öyle diyelim!!! Eylülde Revizyon düsünüyorum, insallah SON olur, yoruldum !!!Burun estetiği ile ilk 2008 yılında tanıştım. Kıkırdağı yamulmuş ve bu yüzden hem burnumun yanulmasına hemde nefessiz zor günler geçirmeme sebep olan bir burnum vardı. İlk ameliyatımı iki doktor yaptı biri kbb biri estetik sağolsunlar olayı ters anlayıp burnumun üstündeki yamulan kıkırdağı düzeltmek yerine ne var ne yok almışlar O kadarda zor iyileştimki ikinci için 2014 ü bekledim. Bu sefer bir estetik cerrahı şuandan kötü olmaz korkma diye revizyona aldı 8 saat sürdü sonuç hüsran kelimesi bile az kalır. İnsan içine çıkmaya moralim yok aynaya bakamıyorum. Gel zaman git zaman her ay bir doktorla görüşmeye başladım. Yok edendim bi daha ameliyat gerekebilir yok yamukluk düzelmez yok biz hasta doktor ilişkisi salayamadık tırı vırı şeyler. Göksel beye bir gittim ya ben sanki 40 yıllık ahbabıyım. Nasıl sevecen nasıl tatlı. En öenmlisi sonunda beni dinleyen bir soktor ve egosuz ama kendinden emin güven saçıyor. Direk aldım ameliyat tarihini. Ve şuan 22. Gününde doktorunu burnunu ve sayesinde tanıdığı insanları çok seven özgüveni kat kat artmış bir bayanım. İyiki göksel beyin hastasıyım. Umarım herkes benim gibi şanalı olur göksel beyle karşılaşır :)