- 9 Şubat 2009
- 2.449
- 6
- 356
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben fevzi bey'de ameliyat olacağım. burun+göğüs büyütme, ben örnekleri beğenmiştim. bambaşka biri yarışmasından hatırlıyorum kendisini o zamandan bir hayranlığım var :) yıllar önce keşke bende olabilsem demiştim kısmete bakın yıllar sonra kendisini buldum :)
ben fevzi bey'de ameliyat olacağım. burun+göğüs büyütme, ben örnekleri beğenmiştim. bambaşka biri yarışmasından hatırlıyorum kendisini o zamandan bir hayranlığım var :) yıllar önce keşke bende olabilsem demiştim kısmete bakın yıllar sonra kendisini buldum :)
hayırlı olsun..dılegınız gercekleşmek uzere.. inş hersey ıstedıgınız gıbı olur:)
arkadaslar sız fevzı beyın yaptıgı burunlara baktınız mı? bende doktorları arastırıken kendısınede maıl atmıstım resımlerı gormek ıcın benım pek ıcıme sınmemişti.bırde op.drbahadır imer var burda bır uyenın burnunu yapmıstı ben cok begenmıstım . bu doktoru da arastırın derım anadolu yakasında medıcana camlıca hastanesınde.
bu başlık altına bu yorumu yazman ilginç :)