4 agustosta ameliyatım var, çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum geri dönüşü olmayan bir karar verdim ve 2 haftam kaldı allahım ölücem heyecandan.
arkadaşlar toplamda 20 gün izin almayı planlıyorum şiş ve morlukların inmesi için yeterli olurmu sizce.
canım hayırlı olsun tebrik edrim karar vermek bile zorken benm 5.günüm yarın tamponlar alıncajk amam bakalım acı ılcakmı bilmiom da emre bey 15 gün sonra herşey yoluna girer dedi ben şu anda kendi yemeğimi yiyom evi toparlaybiliom amam fazla hareket edemiıom başım dönüo gibi oluo neyese geçecek herşey merak etme kuzum ...
5inci ameliyatinmi?? Neden yapmak istemiyo ki, cok riskli diyemi?
derya hem cok cok zor oldugunu söyledi hemde benim buna gercekten hazir olup olmadigini görmek istiyo ve üc dört defa daha görmek istiyo beni...offf ya ben de ona o kadar cok umut bagladimki:-((((ne olucak bilmiyorum....
birşey soarbilrmym kızlar ben yrn tampnlar alıncakda acaba acı olur mu
Unluler kac estetik yaptrdi bilemem ama 5 'de oyle azimsanacak bir rakam degil burun elde kalir valla ..
Ben kendi resmimi bir ara ekleistim ekliyim ameliyatsiz hali bu
Eki Görüntüle 227405
makyajsiz normal halim bu ama ben daha kalkik estetik havali bir burun istiyorum..
ben gdrken çok kararsızdım hatta ameliyat günümü almıştım emre bey kendisi iptal etti düşün hazır ol öle gel dedi dediği gbi yaptım ve pişman olmadım sadece amelyattm sonra bi iki gün pişman oldum lşimdi 5. gününm yarın tamponlar alınacak balakım haıyrlsısı artık herkesin farklı sorunu olabilir benm alerjik etlerim vardı kyutuldum darısı başına ama emre beye güven gerisi çok rahat arkadaşım
5 Ameliyat? saglik sorunumu var yoksa cok zormu begeniyorsun ? ben ilk ameliyat korkudan icim gidiyor birde asla 2,kez ameliyat masasina yatak istemiyorum sonucta vucutta islem gore gore coker cok estetik olan insanlarin gorunusleri cok hos degil Ajda poekkan vb.sanatcilar cidden kukla gibi duruyor yuz hatlari bile kaybolmus minikler yok seninki sadece burun ama ins Umarim yeniden olmak zorunda kalmazsin 6.ameliyati bu sefer rahat istedigin bir burna kavusursun
´canim bende iste o ajda pekkani ameliyat eden doktorun magduruyum,hem kesfedip,uyguladigi bi teknik yüzünden kikirdaklarim sürekli cöküp eriyo,tabii benim bunun onun teknigi yüzünden oldugundan en son haberim oluyo(bende hep sucu kendi vücudumda buluyorum,koydugu kikirdaklari kabul etmedi diye düsünüyorum) hemde burnuma verdigi son sekil,hic yüzüme yakismadi..burun deliklerim 2 km.ilerden belli oluyo,cok kalkik.ben dogal yüzüme yakisan abartisiz bi burun istemistim ama bana ne istedigimi soran olmadi hic...adam duayen ya en iyisini o bilirmis..bana bu burun yakisiyomus...iste o sebepten 5.ameliyata kadar gelmis bulunuyorum:-(((((
bilgi istersen arkadaşı bende 5. günm başta biraz pişman oldum amam 3 gün sonra bu pişmanklık olmuo inan bnan emre beynil egörüş derim
5.ameliyatim olucak canim..ama daha öncekileri emre bey yapmadi....
kizlar bende yüksek bir demir yetersizligi varmis, simdi 6 hafta her gün hap almaliyim.
ameliyat 2 hafta sonra. sorun olmaz ameliyatta demi
Hb: 11.2
Demir: 17
Canım bu degerler sıkıntı yaratmaz kullanacağın ilaç da sıkıntı yaratmaz sen Demir ilacını c vitaminiyle falan alırsan çok daha hızlı da toparlarsın zaten Demir'in düşük muhtemel ferritin dediğimiz Demir depoların da azalmistir ama kan degerlerin henüz çok fazla etkilenmemiş ama dediğim gibi ameliyat acısından soru işareti yaratacak bir durum yok. gecmis olsun.
canim bende iste o ajda pekkani ameliyat eden doktorun magduruyum,hem kesfedip,uyguladigi bi teknik yüzünden kikirdaklarim sürekli cöküp eriyo,tabii benim bunun onun teknigi yüzünden oldugundan en son haberim oluyo(bende hep sucu kendi vücudumda buluyorum,koydugu kikirdaklari kabul etmedi diye düsünüyorum) hemde burnuma verdigi son sekil,hic yüzüme yakismadi..burun deliklerim 2 km.ilerden belli oluyo,cok kalkik.ben dogal yüzüme yakisan abartisiz bi burun istemistim ama bana ne istedigimi soran olmadi hic...adam duayen ya en iyisini o bilirmis..bana bu burun yakisiyomus...iste o sebepten 5.ameliyata kadar gelmis bulunuyorum:-(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?