evet, 20 yasinda ameliyat oldu avusturyada, ablam simdi 33 yasinda.
evet sikayetleri malesef var, ameliyattan 1 sene sonra burun üstünde iki tane kikirdak cikti, biri sol tarafta biri sag tarafta, burnu o yüzden egri görünüyor
senin tamponlarinda cikti simdi demi?
ameliyattan önce korku varmidi, narkozu verince nasildi
Cok gecmis olsun .Verdigin bilgiler icin cok tesekkurlerins acisiz ,sizisiz gecirebiliriz insallah .
Ayrica Agustos ayin'da randevu alabilmek icin aradim bana donuceklerini soylediler Fiyat ile ilgili bilgileri yok 5000 tl ama Agustos ayi ne olur bilemem diyor sekreter .Benim anlamadigim fiyat artisi belirli bir ayda belirli bir oranda olur ve bunu telefona bakan kisinin bilmesi gerekir bakalim ogrenip donucek .Calisma sistemlerinde ciddi bilgi kirliligi var sanirim.
Sedahas fiyat konusunda ben seninle ayni fikirde degilim.Saygi duyuyorum fakat benim gorusum bu farkli .Eger cok yogunluk varsa ileri bir tarihe verir veya yer olmadigini soylenir hastaya fiyat artisi bence cok sacma sirf bu sebebten . Ayrica Emre bey tamam iyi bir doktor ,tamam guveniyorum kendisine ama 5000 tl aliyorsa zaten iyi bir doktor olmak zorunda bu luks degil ,isini yapiyor sonucta .Hangimiz bir aksamda 5000 tl kazanabiliyoruz? Isini yaptigi icin alkisliyoruz ama zaten herkes isini yapmak zorunda degil midir ? Sirf fazla talep geliyor ben musterilerimi zorluyim zaten mecburlar gibi bir edayla fiyat artirdim fazla talep oldu demek bence Emre bey;in tarzi degildir yada olmamasi gerekir cok sacma.
Cok gecmis olsun .Verdigin bilgiler icin cok tesekkurlerins acisiz ,sizisiz gecirebiliriz insallah .
Ayrica Agustos ayin'da randevu alabilmek icin aradim bana donuceklerini soylediler Fiyat ile ilgili bilgileri yok 5000 tl ama Agustos ayi ne olur bilemem diyor sekreter .Benim anlamadigim fiyat artisi belirli bir ayda belirli bir oranda olur ve bunu telefona bakan kisinin bilmesi gerekir bakalim ogrenip donucek .Calisma sistemlerinde ciddi bilgi kirliligi var sanirim.
(((kötü olmuş.revizyon düşünmüyor mu acaba.çok uzun zaman geçmiş.o zamanın teknikleriye günümüz farklı olsa gerek.
Tamponlarım bu akşam çıkacak canım.bende biraz kasıyorum şu an kendimi acıyacak diyeameliyattan önce gayet neşeliydim.stres olmadım hiç desem doğru olur.narkoz almak zaten çok kolay.ameliyat masasında hemşire şimdi sana hava veriyorum uyuyacaksın gibi birşey dedi.şöyle bi döndüm baktım.rahat soluyabileceğim mesafeden bana doğru birşey tutuyordu.3-4 sn.sonra hemen uyudum sanırım.sonra bir uyandım.ağrı acı yok hiç ama çok üşüyordum,titriyordum.midem çok bulandı.söyledim.doğrultturup çıkarttırdılar sonra rahatladım.odama alındım vs...ne de anlatmışım.ameliyat olmayanlar için merak uyandıran bir süreç olduğu için belki:))
ameliyat tarihini ayırtırsan fiyatın değişmeyeceğini düşünüyorum.ne dendiyse o olur.ben sorduğumda direk fiyat vermişlerdi aslında.
Merhaba arkadaşlar.az önce doktorumun muayenesinden geldim.çok mutluyum.ciğerlerime kadar hissedebiliyorum oksijeni:))bu büyü bozulacak diye korkuyorum.Allah doktorumdan razı olsun.bundan sonrasını bilemem ama şu ana kadarki yaşadıklarım ve aldığım ameliyat kararı ve doktor seçimimden hiç pişmanlık duymadım.herşey yolunda gitti.niye böyle oldu dediğim hiçbirşey olmadı doktorumla ilgili.
çocuklarımada kavuşabileceğim artık birazda keyfim ondan.çarşamba günü beni göndereceğini söyledi
alçım ve tamponlar çıkarken öyle fazla birşey hissetmedim.korktuğum gibi değilmiş.
burnumun şekline gelince,kuaförde ne zaman saç kestirsem mutlaka memnuniyetsizlik yaşayan bir insanımdır.burnum değişti ve bu değişiklik benim hoşuma gidiyor şuan inanır mısınız.
Ha birde bu fiyat konusunuda sordum ben Emre Beye.oda bu ortalarda gezen zam muhabbetinden rahatsız anladığım kadarıyla.herhangi bir zammın olmadığını söyledi bana.Sadece her yılın Eylül ayında hastane ile anlaşmalarını yenilerken hastane farkı fiyata ekleniyormuş o kadar.yoksa kesinlikle şu an kendisi bir fiyat artışına gitmeyecekmiş.şuan kendimi öyle yol katetmiş hissediyorum ve keyifliyim ki aldığı para helalihoş olsun doktoruma.hakediyor bence.
hmm, valla doktor bana bi kac gün önce mailde yazdiki Eylülden sonra yeni fiyatlar artar. Bende Agustosta ameliyat oluyorum kesin 5000 tl olcak
Ablam Avusturyada oldu ameliyat. Revizyon olmak ister aslinda, ama fiyatlari anlattigimda sok oldu
erdemilk yeniden çok çok geçmiş olsun, en korktuğumuz aşamayı da atlatmışsın, bir şey kalmadı artık. sadece bantlar çıksa da yeni burnuma kavuşsam bian önce diye düşünüyorsundur diye tahmin ediyorum :) bundan sonra yapılacak tek şey sabretmek ve burnun oturmasını şişliklerin azalmasını beklemek. bol şans, bol sabır diliyorum :)
çok teşekkür ederim canım.bantlardan memnunum aslında.daha güvenli geliyor bana bu şekile.alçı ve tamponlar yeni çıktı ya hafiflemiş hissediyorum bikaç gün sonra belki bundanda kurtulmak isterim:))
erdemlik acaba otelde mi kalıyosun.bende ş.dışından olduğum için mrk ettim.günlük ne kdr veriliyor?kaç gün kalmak gerekiyor?
Derya bende burda bazi estetik doktor ilanlari goruyorum acikcasi guvenemiyorum.Neden bilmiyorum kuaforunden tutu estetik doktorna bana inanillmaz guvensizlik veriyor turk disinda .Mutlaka iyi doktorlar vardir ama boyle onemli bir ameliyatta ben turk doktor tercih ediyorum ablan revizyon dusunur ama iste fiyatlar cidden yuksek belki bazi arkadaslar icin 10 milyar cok para degil belki ama bir cok kisiye gore cok para hele su ekonominin aldigi son sekli dusunursek ..
erdemlik çok geçmiş olsun tekrardan.bu ödediğin paraya kahvaltı+yemek fln dahil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?