Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

evet, 20 yasinda ameliyat oldu avusturyada, ablam simdi 33 yasinda.
evet sikayetleri malesef var, ameliyattan 1 sene sonra burun üstünde iki tane kikirdak cikti, biri sol tarafta biri sag tarafta, burnu o yüzden egri görünüyor

(((kötü olmuş.revizyon düşünmüyor mu acaba.çok uzun zaman geçmiş.o zamanın teknikleriye günümüz farklı olsa gerek.

senin tamponlarinda cikti simdi demi?
ameliyattan önce korku varmidi, narkozu verince nasildi

Tamponlarım bu akşam çıkacak canım.bende biraz kasıyorum şu an kendimi acıyacak diyeameliyattan önce gayet neşeliydim.stres olmadım hiç desem doğru olur.narkoz almak zaten çok kolay.ameliyat masasında hemşire şimdi sana hava veriyorum uyuyacaksın gibi birşey dedi.şöyle bi döndüm baktım.rahat soluyabileceğim mesafeden bana doğru birşey tutuyordu.3-4 sn.sonra hemen uyudum sanırım.sonra bir uyandım.ağrı acı yok hiç ama çok üşüyordum,titriyordum.midem çok bulandı.söyledim.doğrultturup çıkarttırdılar sonra rahatladım.odama alındım vs...ne de anlatmışım.ameliyat olmayanlar için merak uyandıran bir süreç olduğu için belki:))

ameliyat tarihini ayırtırsan fiyatın değişmeyeceğini düşünüyorum.ne dendiyse o olur.ben sorduğumda direk fiyat vermişlerdi aslında.

sen beni yanlış anladın, ben genel olarak fiyat politikalarının nasıl belirlendiğinden bahsettim ve kendimce fikir yürüttüm ne derece doğrudur bilemem. yani söylediklerim Emre Bey e özel değildi. Ekonomi dersleri aldığım için bu konuda az çok teknik bilgim var nacizane paylaştım sadece.
dediğim şudur ki, fiyatlar belirlenirken insanlar kafasına göre belirlemiyor, belirli denge noktaları var ve talep ile arz yani kapasite gözönünde bulundurularak uygun fiyatlar belirleniyor denge sağlamak adına. bu dengeyi sağlamak için çeşitli hesaplama yöntemleri dahi var ki onlara girmem saçma olur. Emre Bey e olan talebin de büyük ölçüde arttığını gözönünde bulundurursak, fiyat artışının o kadar şaşırtıcı olduğunu düşünmüyorum. iyi kötü doğru yanlış diye yorum yapmadım, ama bu işler böyle yürüyor, denge sağlanması için en uygun fiyat bu şekilde belirleniyor. gönül isterdi ki gönlümüzün her istediğine ulaşabilecek düzeyde olsun fiyatlar. ama bu da böyle yürüyor işte...
şu açıdan söylediğine katılıyorum, şuandaki belirsizlik durumu yanlış, bu işin daha sistemli olması ve net bir bilgi verilmesi gerekir ki insanlar kendini ona göre ayarlasın. bunun dışında söylediklerim tamamen geneldir, fiyat artışlarını desteklediğim filan yok yani, sadece fikir yürüttüm :)
bu arada ben görüşmeye gitmeden 2 ay önce fiyatlar burda 4000 tl gibi yazılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ama ben gittiğimde 5000 olmuştu ve ben de 5000 e ameliyat oldum. tüketici gözüyle bakınca aynı durumdan ben de mağdurum yani :) (bize okulda arz eden yani hizmeti sunan tarafından bakmayı öğrettikleri için, onların bakış açısından bakmaya çalışıp yorumladım sadece :) )

hmm, valla doktor bana bi kac gün önce mailde yazdiki Eylülden sonra yeni fiyatlar artar. Bende Agustosta ameliyat oluyorum kesin 5000 tl olcak

Ablam Avusturyada oldu ameliyat. Revizyon olmak ister aslinda, ama fiyatlari anlattigimda sok oldu

cevaplar icin cok tesekkürler canim!
evet düsünüyor revizyon ama cok pahali diye yapmaz heralde

Merhaba arkadaşlar.az önce doktorumun muayenesinden geldim.çok mutluyum.ciğerlerime kadar hissedebiliyorum oksijeni:))bu büyü bozulacak diye korkuyorum.Allah doktorumdan razı olsun.bundan sonrasını bilemem ama şu ana kadarki yaşadıklarım ve aldığım ameliyat kararı ve doktor seçimimden hiç pişmanlık duymadım.herşey yolunda gitti.niye böyle oldu dediğim hiçbirşey olmadı doktorumla ilgili.
çocuklarımada kavuşabileceğim artık birazda keyfim ondan.çarşamba günü beni göndereceğini söyledi

alçım ve tamponlar çıkarken öyle fazla birşey hissetmedim.korktuğum gibi değilmiş.

burnumun şekline gelince,kuaförde ne zaman saç kestirsem mutlaka memnuniyetsizlik yaşayan bir insanımdır.burnum değişti ve bu değişiklik benim hoşuma gidiyor şuan inanır mısınız.

Ha birde bu fiyat konusunuda sordum ben Emre Beye.oda bu ortalarda gezen zam muhabbetinden rahatsız anladığım kadarıyla.herhangi bir zammın olmadığını söyledi bana.Sadece her yılın Eylül ayında hastane ile anlaşmalarını yenilerken hastane farkı fiyata ekleniyormuş o kadar.yoksa kesinlikle şu an kendisi bir fiyat artışına gitmeyecekmiş.şuan kendimi öyle yol katetmiş hissediyorum ve keyifliyim ki aldığı para helalihoş olsun doktoruma.hakediyor bence.

Son düzenleme:

erdemilk yeniden çok çok geçmiş olsun, en korktuğumuz aşamayı da atlatmışsın, bir şey kalmadı artık. sadece bantlar çıksa da yeni burnuma kavuşsam bian önce diye düşünüyorsundur diye tahmin ediyorum :) bundan sonra yapılacak tek şey sabretmek ve burnun oturmasını şişliklerin azalmasını beklemek. bol şans, bol sabır diliyorum :)

Derya bende burda bazi estetik doktor ilanlari goruyorum acikcasi guvenemiyorum.Neden bilmiyorum kuaforunden tutu estetik doktorna bana inanillmaz guvensizlik veriyor turk disinda .Mutlaka iyi doktorlar vardir ama boyle onemli bir ameliyatta ben turk doktor tercih ediyorum ablan revizyon dusunur ama iste fiyatlar cidden yuksek belki bazi arkadaslar icin 10 milyar cok para degil belki ama bir cok kisiye gore cok para hele su ekonominin aldigi son sekli dusunursek ..

Fiyat konusunu bu gun Emre bey'in asistani ile gorustum zam yapmak istemedikelrini fakat eylul ayinda Acibadem ile masaya oturduklarini eger kendilerine zam yapilirsa 500-1000 arasinda fiyat yukselticeklerini soyledi .Olmayadabilir dedi ama eylul oncesi tum hastalara 5000 garanti ilk ameliyat .

çok teşekkür ederim canım.bantlardan memnunum aslında.daha güvenli geliyor bana bu şekile.alçı ve tamponlar yeni çıktı ya hafiflemiş hissediyorum bikaç gün sonra belki bundanda kurtulmak isterim:))

çok teşekkür ederim canım.bantlardan memnunum aslında.daha güvenli geliyor bana bu şekile.alçı ve tamponlar yeni çıktı ya hafiflemiş hissediyorum bikaç gün sonra belki bundanda kurtulmak isterim:))

doğru, bantlar rahatsızlık vermez de, ben meraktan biran önce çıkmasını istiyordum, rahatsızlığından değil yani. belki de ben çok meraklıyım :)

erdemlik acaba otelde mi kalıyosun.bende ş.dışından olduğum için mrk ettim.günlük ne kdr veriliyor?kaç gün kalmak gerekiyor?

erdemlik acaba otelde mi kalıyosun.bende ş.dışından olduğum için mrk ettim.günlük ne kdr veriliyor?kaç gün kalmak gerekiyor?

evet otelde kalıyorum 6 gündür.otel konusu benimde kafamı kurcalıyordu gelmeden önce buraya.ameliyat randevumu alırken bu kaldığım otelde kalmak ister misin diye sordular anlaşmaları varmış.bende zaten başka biryer bilmediğimden güvenilir olsun diye burayı tercih ettim.geceliği 70 euro.tabi bu indirimli fiyatı.geçen hafta çarşamba günü yerleşmiştim otele.bu çarşambada çıkıyorum Allahın izniyle.rahatım iyi burada.dr.un muayenesine giderken taksiye biniyorum 15 tl ye.umarım yardımcı olabilmişimdir.

Frankfurt yakinlarinda oturan kizlar emre bey, 28. aksamüstü geliyormus 30. geri dönüyormus. Bizi arayacakmis tekrardan :) birbirimizide görürürz artik :)

anliyorum seni :)
ben yurt disinda kaldigim icin eskiden hep diyodumki türkiyede hayatta ameliyat olmam, cünkü bazi hastanelerin haline bakinca insan korkuyo.
ama gecen sene Dünya Göz hastanesinde lazer ameliyati oldum ve okadar memnun kaldimki, türkiyedeki özel hastaneler 5 yildizli otel gibi. ve Kadinlar Kulübünde bu forumu bulduktan sonra iyice dünüscelerim degisti, bende artik burdaki doktorlara güveniyorum, helede burun estetik konusunda.

tabiki avrupadaki hastaneler ve doktorlar cok cok iyi ama ablam ve yengem burda burun estetigi oldu, ve ikisininde ameliyattan 1 yil sonra kikirdak cikti burun üstünde. yengem gecen sene revizyon oldu ama hala mutlu degil

erdemlik çok geçmiş olsun tekrardan.bu ödediğin paraya kahvaltı+yemek fln dahil mi?

hayır canım dahil değil ama çok sorunda olmuyor açıkçası.kaldığım otel residence.bir dairede kalıyorum şu an ev gibi.mutfağı yatak odası salonu ayrıca bir odası var.epey büyük ve ferah yani.mutfağa biraz kahvaltılık, içecek ve yiyecek aldım.onlarla öğünlerim geçiyor.otele ilk gelince alışverişini yaptıktan sonra sıkıntı yok.ben hemen çıkamam dersen çevre marketler serviste yapıyor.dışarıdan yemek söylemekte mümkün.kahvaltısı var aslında hazır tabakta ama ben tercih etmedim.10 euro .düzenim rahatım çok iyiydi burada.yarın ayrılıyorum otelden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…